Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/08/2024 - 23:15

Νεκροί 30χρονος και 93χρονη σε δυστύχημα στη Λέσβο - Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (16-08-2024), στο 22 ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό (30χρονο) και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός (55χρονος) στο οποίο επέβαινε και ημεδαπή (93χρονη).

Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου και της 93χρονης, καθώς και ο σοβαρός τραυματισμός του 55χρονου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

---

 αρχικές δημοσιεύσεις

update

30χρονος Υπαστυνόμος  που υπηρετούσε στην Αγία Παρασκευή Λέσβου  είναι ο μοτοσικλετιστής του δυστυχήματος ενώ πριν από λίγο κατέληξε και  η γυναίκα ηλικίας 94 χρονών,  συνεπιβάτης του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

  Τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι ο άτυχος αστυνομικός είχε αποσπαστεί πριν από λίγο καιρό στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Μάχη με τη ζωή δίνει ο 55χρονος οδηγός του Ι.Χ. με πιθανότητα να μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. 

Ο 30χρονος είχε κατεύθυνση προς Μυτιλήνη ενώ το Ι.Χ. προς Καλλονή. 

 

 

αρχική ανάρτηση 

 

Σοκ στη Λέσβο με ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο. Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στο Καμένο Δάσος Λέβου 

Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι στο κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης – Καλλονής, στην περιοχή του Καμμένου Δάσους, από σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο, αλλά και η μηχανή βρέθηκαν εντός δρόμου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες που βρίσκονταν σε φυλάκιο της περιοχής, καθώς άκουσαν τον κρότο της σύγκρουσης, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα. Μετά από μεγάλες προσπάθειες, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό της μοτοσυκλέτας και τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

 

Δειτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο!