Πολιτισμός

10/09/2023 - 20:00

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συναντά σε Μυτιλήνη και Μόλυβο την Δέκατη Μούσα την Σαπφώ

«Σαπφούς Θροΐσματα» με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων την Κυριακή  10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και την Δευτέρα  11 Σεπτεμβρίου στο Μόλυβο.

Στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Τέχνης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με τίτλο «Ανθρώπων Τέχνη….. Ειρήνης Φάροι» είχαν προγραμματιστεί δύο μουσικές παραστάσεις με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με τίτλο «Σαπφούς Θροΐσματα» στο Αρχοντικό Γεωργιάδη την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και στην Ερεσό την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η μουσική παράσταση στην Ερεσό που ήταν προγραμματισμένη την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνει λόγω δυσκολιών του συνδιοργανωτή μας Φορέα Τουρισμού Ερεσού.  Έτσι  θα πραγματοποιηθεί στον Μόλυβο στις 11 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στην πλατεία Λευκονοίκου.

Η προγραμματισμένη συναυλία την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 20.00.

“Σας προσκαλούμε και στις δυό παραστάσεις γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε. Άλλωστε όταν ο Λουδοβίκος συναντά την Δέκατη Μούσα την Σαπφώ….η συνάντηση προβλέπεται  σίγουρα μαγική…Ελάτε μαζί μας να μοιραστούμε την ποιητική  έμπνευση  ενός μοναδικά τρυφερού  Κρητικού τραγουδοποιού,   για την Λέσβια Μούσα Μας.  ”  

Η είσοδος στην παράσταση, όπως σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είναι δωρεάν!

 

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής 

 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης 

Οικονομικών και Πολιτισμού 

 

 

Αναστασία Αντωνέλλη

Μοιράσου το άρθρο!