Πολιτισμός

16/02/2015 - 20:40

«Νήσων Περίπλους» : Ο πολιτισμός εργαλείο ανάπτυξης στη Λέσβο - Εκδηλώσεις το Μάιο

yle="text-align: justify;"> Εκδήλωση Διατοπικής Συνεργασίας "Νήσων Περίπλους": Ο Πολιτισμός ως εργαλείο ανάπτυξης της νησιωτικής Ελλάδας», στο πλαίσιο του Μέτρου 421α των Τοπικών Προγραμμάτων του Άξονα 4 ΠΑΑ 2007-2013 της Νησιωτικής Ελλάδος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ "ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ" Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. - ΕΤΑΛ Α.Ε., είναι υπεύθυνος εταίρος υλοποίησης της ενέργειας Β.1- ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ζωγραφικής/Εικαστικών Τεχνών - ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ.

Το Δίκτυο «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ», αποτελείται από 11 Αναπτυξιακές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας. H Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου Α.Ε. - ΕΤΑΛ Α.Ε., διοργανώνει ένα πλαίσιο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη Λέσβο το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μάιου 2015.

 

Α. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 1 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Β.1.4. 3 ΗΜΕΡΩΝ "MASTER CLASS" ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, με ειδικό θεματικό αντικείμενο που θα αφορά στην Δικτύωση και Νησιωτικότητα. - Ημερομηνία: 22-24 ΜΑΙΟΥ 2015, Αναλυτική Περιγραφή - www.etal-sa.gr Β.1.5. 3 ΗΜΕΡΩΝ, "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ" - ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ COMIC, με ειδικό θεματικό αντικείμενο που θα αφορά στην Δικτύωση και Νησιωτικότητα. Ημερομηνία: 25-27 ΜΑΙΟΥ 2015, Αναλυτική Περιγραφή - www.etal-sa.gr.

 

Β. ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με Θέμα-Τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ", ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΩΝ. Β.1.1.1 ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ με την συμμετοχή πρωτότυπων έργων Καλλιτεχνών από κάθε περιοχή της Νησιωτικής Ελλάδας που εκπροσωπείται από τους Εταίρους του Δικτύου. Έχουν διαμορφωθεί προϋποθέσεις όροι και κριτήρια εικαστικής επιλογής διαθέσιμα σε όλους τους εταίρους για ενιαία διαδικασία επιλογής βάση αυτών των κριτηρίων. Το πλήθος των έργων είναι τουλάχιστον 2 από κάθε περιοχή εταίρου (σε συσχετισμό και με το μέγεθός τους), Θα υπάρχει κατάλληλος χώρος, πρωτότυπη αφίσα και κατάλογος για την έκθεση. Ημερομηνία: 16-31 ΜΑΙΟΥ 2015 (με δυνατότητα παράτασης), Αναλυτική Περιγραφή - www.etal-sa.gr

 

Γ. ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ-ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Β.1.1.2 Με τον τίτλο αυτό καλούμε τους Λέσβιους ζωγράφους-καλλιτέχνες να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν έργα που θα επιλεγούν για την έκθεση αυτή. Ημερομηνία: 15/16-31 ΜΑΙΟΥ 2015 (με δυνατότητα παράτασης), Αναλυτική Περιγραφή - www.etal-sa.gr Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται για πληροφορίες στην ΕΤΑΛ Α.Ε. υπεύθυνοι επικοινωνίας: Αναστάσιος Μ. Περιμένης, Σοφία Μαλαπάσχα.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 23.03.2015 σύμφωνα με την εγγραφή στον ειδικό ιστοχώρο - φόρμες καταχώρησης της ΕΤΑΛ Α.Ε. - www.etal-sa.gr

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.03.2015

Μοιράσου το άρθρο!