Πολιτική

20/09/2023 - 19:03

Τα καυστικό σχόλιο της Αναστασίας Αντωνέλλη "τα σπάει" ! ! !

Με ανάρτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού κ. Αναστασία Αντωνέλλη σχολιάζει με το φωτοσχολίο της την καυτή προεκλογική επικαιρότητα... Διαβάστε....

Ξέρετε φαντάζομαι ότι όσο πιό ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται...(ότι βλέπετε στην φωτό)

Αφιερωμένο προς υποψηφίους γενικώς και αορίστως : μαθαίνω ότι ειδοποιούνται διευθυντές υπηρεσιών, πρόεδροι χωριών, ιερείς, ιατροί, αστυνόμοι δια την υποδοχήν σας... και άμα δεν έρχονται τους απειλείτε κι όλας!!

Τα έχετε μπερδέψει νομίζω...

Υποψήφιοι είστε, ούτε καν εκλεγμένοι- διότι απο εκλεγμένους έχει ξαναζήσει η ράτσα μας την απειλή και την έπαρση οπόταν δεν θα με ξάφνιαζε....Αλλά απο υποψηφίους ειλικρινά δεν το έχω ξαναζήσει!! .

Αυτό δε το "ξέρετε ποιός/ποιά είμαι γω???!!" πάει κι έρχεται μαθαίνω. Επειδή λοιπόν προφανώς δεν ξέρεις ποιός/ποιά είσαι και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου: αυτό που βλέπεις στην φωτό είσαι. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ, απλοί υποψήφιοι και έχετε τέτοιο τουπέ, τέτοια αλαζονεία????!! Απειλές???!! Μετά δηλαδή άμα τύχει και εκλεγείτε ...άμα, θα πρέπει εμείς ο απλός Λαουτζίκος να σας φυλάμε και το χέρι?!?! Ούστ...ψώνια απ όπου κι αν προέρχεστε!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Μάθετε πρώτα να είστε Άνθρωποι και μετά γίνεται "υποψήφιοι/ες"! Εσείς θα γίνετε υπηρέτες του Λαού όταν με το καλημέρα νομίζετε ότι είστε Λουδοβίκοι και Αντουανέτες?! Εμετός ναρκισισμού και συμπλεγμάτων είστε.

 Εάν χρειαστεί θα επανέλθω με διευθύνσεις και ονόματα ανεξαρτήτου "χρώματος", "καταγωγής","φιλίας", "συγγενείας" , "γειτονίας" , "συνοδοιπορίας" , πρότερης συνεργασίας ...

δδδ

Μοιράσου το άρθρο!