Πολιτική

01/06/2024 - 09:27

Απαράδεκτη επίθεση κατά της Μαρίας Καρυστιανού

Με ανάρτησή του ο κ. Νίκος Κατράνης και με αφορμή τη χθεσινή συγκλονιστική συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης επέλεξε να επιτεθεί κατά της "μάνας μας" , κατά της μάνας των Τεμπών κ. Μαρίας Καρυστιανού. Αναλυτικά όσα αναφέρει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας:

 

Κύρια Καρυστινού φθάνει πια,ως εδώ, σας έχουμε πάρει χαμπάρι.Εργαλειοποιειτε τον τραγικό θάνατο του παιδιού σας( για το οποίο στεκόμαστε όλοι με δέος ευλάβεια και απόλυτη συμπόνια) για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη.

Που ήταν τόσα χρόνια η ευαισθησία σας και συμπαράσταση σε τόσες χαροκαμμενες μανες;- που πολλές φορές έχασαν τα παιδιά τους με ακόμα πιο άδικο και τραγικό τροπο;-

Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για την τραγική και αξιοπρεπέστατη μάννα του Αξαρλιάν; Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τραγικά θύματα της Μάρφιν;

Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα πολλαπλάσια θύματα στο Μάτι; στην Μάνδρα;

Τι έχετε πει και τι έχετε κάνει για τα τόσα νεαρά παιδιά -Αστυνομικούς- αθώα θύματα της τρομοκρατίας;(θέλω να πιστεύω να μην είσαστε και εσείς με όλους αυτούς τους " γραφικους" δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,που εν μέσω Κορωνοίουέκαναν πορείες για την αποφυλάκιση του σκληρού δολοφόνου Κουφοντινα).

Κ.Καρυστιανου είστε Γιατρός,μορφωμένη γυναίκα και όπως θέλετε να παρουσιάζετε ενεργό μέρος της κοινωνίας.Τι κάνατε τόσα χρόνια για όλους αυτούς τους τραγικούς και άδικους θανάτους; Τι κάνατε για όλες αυτές τις χαροκαμμενες, όπως εσείς μάνες;

Λυπαμε κ.Καρυστιανου για τον κομματικό κατήφορο στον οποίο πορευεστε.Καποια στιγμή θα καταλάβετε το λάθος και την αβελτηρια σας.

Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιεισετε ότι η ανοχή και ο σεβασμός της Πολιτείας και της Κοινωνιας δεν είναι αδυναμία ούτε και απεριόριστος.

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τον ρόλο και τις επιδιώξεις σας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ.

φ

 

----

 Διαβάστε:

Μυτιλήνη, Μαρία Καρυστιανού! Αυτή είναι η μάνα όλων μας και πρέπει να δικαιωθεί!

 

 

update

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τις απαράδεκτες δηλώσεις Κατράνη - Θύελλα μετά το δημοσίευμα του Lesvosnews.net

Μοιράσου το άρθρο!