Αθλητικά

24/09/2024 - 14:23

Αναθάρρησε η Βαλένθια

Η Βαλένθια αναθάρρησε μετά την πρώτη νίκη στη σεζόν και τώρα υποδέχεται την Οσασούνα, που “βυθίζεται” μακριά από την Παμπλόνα. Δείτε παρακάτω τι παίζουμε σήμερα και σε ποιες στοιχηματικες εταιριες μπορείτε να ποντάρετε!

Η Βαλένθια επικράτησε 2-0 της Τζιρόνα το απόγευμα του Σαββάτου και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Σκόραρε στο 56′ και στο 58′ σε ματς που είχε μόλις 32% κατοχή μπάλας. Με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους τέσσερις πόντους και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από 12 παιχνίδια, στα οποία είχε τρεις ισοπαλίες και 9 ήττες. Εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Μιρ (επιθετικός, 4 συμμετοχές), αμφίβολος ο Ντούρο (επιθετικός, 4 συμμετοχές/2 γκολ).

Η Οσασούνα νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Λας Πάλμας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Προηγήθηκε στο 39′ με πέναλτι, ισοφαρίστηκε στο 41′, αλλά βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 60′. Έτσι έφτασε τους 10 βαθμούς και βρέθηκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga Ισπανίας. Η Οσασούνα εκτός έδρας μετρά 2 στις 2 ήττες με αρνητικό συντελεστή τερμάτων 1-7. Πληρώνει πολύ καλά ο άσος στο 2.15.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο bet3.gr!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!