Τουρισμός

16/08/2024 - 18:26

Οι ιαματικές πηγές του Πολιχνίτου και η ανάπτυξη της περιοχής - Συζήτηση το Σάββατο 17 Αυγούστου

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στο ξενοδοχείο Mythical Coast του κ. Θεόδωρου Κούσκου, η διοργάνωση συνεχίζεται υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου σε συνεργασία με την κοινότητα Πολιχνίτου, με μια νέα εκδήλωση αφιερωμένη στις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών Πολιχνίτου και τις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.

Καταξιωμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες έρευνες και δεδομένα σχετικά με τις ιαματικές πηγές, αναδεικνύοντας τις μοναδικές θεραπευτικές τους ιδιότητες. Επιπλέον, θα συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης του Ιαματικού Τουρισμού στην περιοχή και οχι μόνο, καθώς και οι δυνατότητες που προσφέρει για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενημέρωση του κοινού και των επαγγελματιών του τουρισμού, καθώς και για την ανταλλαγή ιδεών σχετικά με το μέλλον του Ιαματικού Τουρισμού στον τόπο μας. Σας καλούμε να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση που θα ανοίξει νέους δρόμους για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου, το Σάββατο 17/8 στις 20:00 και καλούμε το κοινό από όλο το νησί να συμμετάσχει.

Σας περιμένουμε!

 

Μοιράσου το άρθρο!