Τουρισμός

08/07/2024 - 10:04

Λειτουργία Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες την λειτουργία του, το Κέντρο Ενημέρωσης Επισκεπτών στην είσοδο του Μολύβου από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσα από το πρόγραμμα “Επιχορήγηση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου του Ε.Π», «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαλεία πληροφόρησης επισκεπτών (info kiosk, κλπ) και προσφέρει τις υπηρεσίες προς τους επισκέπτες.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, καλύπτει πλέον εξ ολοκλήρου όλες τις λειτουργικές δαπάνες του χώρου και παράλληλα έχει μεταφέρει την δραστηριότητα της τουριστικής προβολής του, με τα καλοκαιρινά φυλλάδια FREE PRESS στην ελληνο/αγγλική και στην τουρκική γλώσσα, τους χάρτες των περιπατητικών & ποδηλατικών διαδρομών και τον χάρτη οικισμών Μολύβου-Πέτρας, αξιοποιώντας και αναβαθμίζοντας, ένα χώρο που ήταν κλειστός για πολλά χρόνια στην είσοδο του Μολύβου, ο οποίος θα συμβάλλει στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος όλου του νησιού.

Μοιράσου το άρθρο!