Πολιτική

25/07/2024 - 17:24

Συμμετοχή του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα σε εκδήλωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΟΤΑ

Σε εκδήλωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού των ΟΤΑ συμμετείχε το πρωί της Πέμπτης 25 Ιουλίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση της εξέλιξης της υλοποίησης του προγράμματος από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου. 

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε την ‘μεγάλη εικόνα’ της υλοποίησης του προγράμματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού των ΟΤΑ, στο οποίο φυσικά συμμετέχει και ο Δήμος Μυτιλήνης, όντας μάλιστα και ένας από τους Δήμους που έχει δημοπρατήσει τις σχετικές δράσεις, με την προκήρυξη του διαγωνισμού που βγάλαμε πριν από λίγες ημέρες. Συναντήσεις, όπως η σημερινή, είναι πάντα χρήσιμες καθώς εντοπίζουμε και συζητάμε κοινά ζητήματα. Από την πλευρά μας προχωράμε τις διαδικασίες ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου Μυτιλήνης, που θα εκσυγχρονίσουν και θα βελτιώσουν τη λειτουργία αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους δημότες και τις δημότισσές μας». 

Μοιράσου το άρθρο!