Πολιτική

19/07/2024 - 10:42

Σε εξέλιξη οι εργασίες σε δύο στάδια και ένα γήπεδο στην Δυτική Λέσβο - Το σχόλιο του Ταξιάρχη Βέρρου

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου πέραν των οδικών αρτηριών που πραγματοποιεί για την σύνδεση των χωριών, πραγματοποιεί και εργασίες σε 3 γήπεδα, αυτό του Πολιχνίτου, του Μολύβου και της Άγρας!

Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς και σταθερούς ρυθμούς.

Αυτά τα 3 έργα θα δώσουν αθλητική πνοή στις δυο αυτές περιοχές, το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό. Στην Άγρα κατασκευάζεται γήπεδο ποδοσφαίρου, στον Πολιχνίτο γήπεδο ποδοσφαίρου με στίβο και στον Μόλυβο μετά την ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου τώρα σε εξέλιξη είναι η δημιουργία του ταρτάν.

Στις φωτογραφίες τις οποίες ανάρτησε ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την πρόοδο των εργασιών η οποία είναι εμφανή!

 

Και το σχόλιο του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου: 

Οι εργασίες κατασκευής δύο Σταδίων και ενός Γηπέδου (Μήθυμνα, Πολιχνίτος, Άγρα), στον Δήμο Δυτικής Λέσβου, συνεχίζονται κανονικά..Ψιλά γράμματα, θα μου πείτε, για κάποια "μέσα ενημέρωσης" (τρομάρα τους, ασχολούνται μόνο με λιβάνισμα, το δε θυμίαμα που εκπέμπουν θα το ζήλευαν όλες μαζί οι Μονές του Αγίου Όρους-τζάμπα κατά την άποψή μου). Άμα ήταν κανένα Πράσινο Σημείο να το χαρακτηρίσουμε σαν "χωματερή" , θα ήταν πρωτοσέλιδο. Αλλά τα αστεία τελείωσαν.

Μοιράσου το άρθρο!