Πολιτική

01/08/2024 - 20:26

Ανακαλεί τη στήριξη της απόφασης για αυξήσεις της ΔΕΥΑΛ ο Δήμος Δυτικής Λέσβου

Την ανάκληση της στήριξης της πρότασης της ΔΕΥΑΛ  προς τη δημαρχιακή επιτροπή για αυξήσεις στα τιμολόγια νερού αποφάσισε  το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου την Τετάρτη μέσα από εισήγηση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου.

Ο κ. Βέρρος τόνισε ότι δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις της ΔΕΥΑΛ για βελτίωση των ζητημάτων καθημερινότητας των πολιτών καθώς δεν επισκευάζονται άμεσα οι βλάβες και από την άλλη μεριά τα σημεία που γίνονται εργασίες από εργολάβους της ΔΕΥΑΛ θυμίζουν εργοτάξια με λακκούβες στους δρόμους.«Όταν ήρθε εδώ στο δημοτικό συμβούλιο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ μας είπε ότι με τις αυξήσεις στα τιμολόγια πέρα από τη βιωσιμότητα της επιχείρησης θα εξασφαλιζόταν και η αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η υπόσχεση αυτή δεν τηρήθηκε, αυτό διαπιστώνουμε με τις διακοπές νερού και τα προβλήματα στους δρόμους γι αυτό προτείνω  την ανάκληση της απόφασης υπέρ των αυξήσεων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

 

Και γραφείο ΔΕΥΑΛ

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου πρότεινε επίσης  τη δημιουργία γραφείου της ΔΕΥΑΛ με τεχνικό προσωπικό που θα δέχεται τα παράπονα των πολιτών και θα επεμβαίνει άμεσα για την επισκευή των βλαβών ούτως ώστε να μην χρειάζεται να απευθύνονται στην κεντρική υπηρεσία στη Μυτιλήνη.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου έγινε στον απόηχο της έκπτωσης του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου, λόγω οφειλής προς τη ΔΕΥΑΛ.

 

πηγη:https://www.kalloninews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!