Μedia

18/09/2024 - 07:28

Survivor: Πειθαρχικός έλεγχος ΓΕΣ στη Γεσθημανή Κουτούζογλου - Φέρεται να μην έχει άδεια για συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι και μετάβασης στο εξωτερικό

Άναταράξεις προκάλεσε χθες το πρώτο επεισόδιο του survivor όπου επιβεβαιώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι η υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ προερχόμενη από τους ΕΠΟΠ Γεσθηναμή Κουτούζογλου πήγε στο εξωτερικό για τη συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι.

Η ηγεσία του ΓΕΣ αναμένεται τις επόμενες ώρες ή και ημέρες να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για να εξετασθεί εάν είχε πάρει άδεια για συμμετοχή στο survivor και εάν είχε αιτηθεί να μεταβεί στο εξωτερικό για αυτό τον λόγο.

 

Όπως ήδη έγραψε το Armyvoice.gr, η υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων με καταγωγή από τη Δράμα, φέρεται να πήρε την κανονική άδειά της, προκειμένου να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης. Επιπλέον, έχει αιτηθεί άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωρβίου 2024.

Η νεαρή υπαξιωματικός έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς παρά το γεγονός ότι το τρέιλερ έπαιζε στον ΣΚΑΪ, ουδείς ασχολήθηκε να δει τι συμβαίνει. Τη σπίθα άναψε η εισαγγελία του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης, όταν άρχισε να ψάχνει το θέμα, καθώς η Γεσθημανή Κουτούζογλου υπηρετεί σε μονάδα ειδικών δυνάμεων στη Ρεντίνα.

Τότε άρχισαν οι αρμόδιοι να τρέχουν για να ανακαλύψουν εάν συνέντρεχαν λόγοι να κηρυχθεί σε λιποταξία και εάν είχε ήδη γίνει. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας για τον πειθαρχικό έλεγχο, ενδέχεται να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

Πηγές από τις Ένοπλες Δυνάμεις υποστήριζαν πως η αίτηση που έχει κάνει για να πάρει άδεια άνευ αποδοχών από 1η Οκτωβρίου 2024, είναι πολύ δύσκολο να γίνει αποδεκτή.

Επιπλεόν εκτιμούσαν ότι η νεαρή καταδρομέας, έχοντας 17 χρόνια υπηρεσία και μάλιστα στις ειδικές δυνάμεις που μετράνε διπλά συντάξιμα, δείχνει να επιδιώκει την έξοδο από το Σώμα και ο θόρυβος γύρω από το θέμα της είναι κάτι που την ευνοεί.

Επιπλέον το γεγονός ότι έχει ήδη κερδίσει τη συμπάθεια πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι αποδοκιμάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσους θέτουν θέμα τιμωρίας της καταδρομέα, κάνει ακόμα πιο δύσκολο τους χειρισμούς του θέματος από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Θα κινηθεί άραγε η ηγεσία στο αυστηρό πλαίσιο των στρατιωτικών κανονισμών ή θα κάνουν λίγο τα στραβά μάτια όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις;

 

πηγη: https://armyvoice.gr/

Μοιράσου το άρθρο!