Μedia

05/06/2024 - 15:57

To EURO 2024 αρχίζει στην ΕΡΤ

ΔΕΗ

Οι θρύλοι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004

στον σχολιασμό των αγώνων

Λίγο πριν από το πρώτο σφύριγμα του EURO 2024, που θα μεταδώσει η ΕΡΤ, οι Legends της θρυλικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι της δημόσιας Τηλεόρασης έκαναν την πρώτη σέντρα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, σ’ έναν ξεχωριστό χώρο, στο κέντρο της Αθήνας.

«Η ΕΡΤ, με τη δύναμη της δημόσιας τηλεόρασης, έχει δεσμευτεί να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να διατηρεί ζωντανό το αθλητικό ιδεώδες. Με το EURO 2024, την εκπομπή «Euro Nights», τους Legends και το επιτελείο έμπειρων επαγγελματιών της ΕΡΤ προσδοκούμε να συνεισφέρουμε στη χαρά και την ενότητα που προσφέρει το ποδόσφαιρο και να ζήσουμε καλοκαιρινές βραδιές με υπέροχο θέαμα» ανέφερε μεταξύ άλλων, η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, στο καλωσόρισμά της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ντέμης Νικολαΐδης και Άγγελος Χαριστέας μίλησαν με δημοσιογράφους, θυμήθηκαν ιστορίες από τον θρίαμβο του 2004, φωτογραφήθηκαν και έκαναν προβλέψεις για τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, που οι λάτρεις της μπάλας θα παρακολουθήσουν από τα κανάλια της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ3 (από την έναρξη την Παρασκευή 14 Ιουνίου έως τον τελικό την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024).

Μαζί τους βρέθηκε και η ισχυρή ομάδα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ με μεγάλη εμπειρία στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις Γιώργος Χαϊκάλης, Βασίλης Μπακόπουλος, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Τραπεζανίδης, Τάσος Κολλίντζας και Πάνος Μπλέτσος, οι οποίοι μαζί με τους Legends θα μεταδώσουν και θα σχολιάσουν τις 51 ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του EURO 2024 από τα γήπεδα της Γερμανίας.

Και όλα αυτά με τη συνδρομή του τεχνικού προσωπικού της ΕΡΤ, που θα εξασφαλίσει την άψογη και απρόσκοπτη μετάδοση των αγώνων με βάση τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η UEFA.

Το «παρών» έδωσε και ο κεντρικός παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής «Euro Nights» Πάνος Βόγλης, ο οποίος μαζί με τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα, από το στούντιο της ΕΡΤ1, καθώς και τους Ντέμη Νικολαΐδη και Άγγελο Χαριστέα, με απευθείας συνδέσεις από τη Γερμανία, θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Το αθλητικό υπερθέαμα του EURO 2024 αρχίζει!
Από 14 Ιουνίου όλα τα μάτια είναι στη Γερμανία, όλα τα μάτια είναι στην ΕΡΤ!

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ Κατερίνα Κασκανιώτη με τους Ντέμη Νικολαΐδη, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Άγγελο Χαριστέα

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας με τους Γιούρκα Σεϊταρίδη, Ντέμη Νικολαΐδη και Άγγελο Χαριστέα

Οι Τάσος Κολλίντζας, Ιωσήφ Νικολάου, Γιώργος Χαϊκάλης και Πάνος Βόγλης

 

 

Μοιράσου το άρθρο!