Λήμνος

30/07/2024 - 15:43

Ο μικρός Βαγγέλης βρήκε πορτοφόλι με πάνω από 500 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του!

Ο μικρός Βαγγέλης από την Ατσική αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση, αφού βρήκε ένα πορτοφόλι με περισσότερα από 500€ και αντί να τα κρατήσει για τον εαυτό του, κίνησε όλες τις διαδικασίες και τα παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.

Το πορτοφόλι, εκτός από το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό περιείχε, ταυτότητα, δίπλωμα και άλλα χρήσιμα έγγραφα, όπως γίνεται κατανοητό, ήταν απολύτως απαραίτητο και σημαντικό για τον ιδιοκτήτη του. 

Ο Βαγγέλης είναι 9 ετών, ζει μόνιμα στην Ατσική με την οικογένειά του, και αγαπάει το ποδόσφαιρο. Και τα ζεϊμπεκικα, όπως βλέπετε και στη συγκεκριμένη φωτογραφία. 

Για το περιστατικό φίλη αναγνώστρια που έλκει την καταγωγή της από την Ατσική και κάνει διακοπές αυτόν τον καιρό στο χωριό, έγραψε στη σελίδα της:

«Ότι πιο αγνό! Ότι πιο όμορφο! Ένα αγόρι ηλικιας περίπου 9 ετών, έγινε το καμάρι των δικών του ανθρώπων. Όχι γιατί χόρεψε ζεϊμπέκικο με την ψυχή του! Αλλά επειδή εχτές βρηκε και παρεδωσε σε μια συντοπιτισσα του το πορτοφόλι που έχασε! 

Εύγε για το ήθος του και το ήθος των δικών του! Με αυτές τις αξίες να συνεχίσει στη ζωή του! Να τον χαίρεται η οικογένεια του, και να καμαρωνουν γι αυτον οι δάσκαλοι του, οι συμμαθητες του, οι φιλοι του, ο προπονητής του και οι συναθλητές του ! Ας είναι παράδειγμα προς μίμηση! #proud».

Σε ένα κόσμο ατομικισμού και αδιαφορίας για τον διπλανό μας, ας μαθαίνουμε τα παιδιά μας να ενεργούν όπως ο Βαγγέλης

φ

 

πηγη: https://www.limnosfm100.gr/

Μοιράσου το άρθρο!