Λήμνος

24/07/2024 - 10:58

Γυναίκα θύμα απίστευτης βίας από τον σύζυγό της - Της έλεγε θα καταλήξεις σαν «όλες αυτές που παίζουν τα δελτία»

Ενδοοικογενειακή βία στη Λήμνο – Όλα όσα είπε στους αστυνομικούς το θύμα, μια 4 τεσσάρων παιδιών Θα καταλήξει σαν «όλες αυτές που παίζουν τα δελτία» της έλεγε χαρακτηριστικά ο δράστης.

Θύμα της απίστευτης μανίας και βίας του επί 38 χρόνια συζύγου της με τον οποίο έχουν μαζί 4 παιδιά, έπεσε μια γυναίκα στη Λήμνο η οποία όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς δεν πίστευε ότι θα σωθεί από τα χέρια του.

Την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και ότι θα καταλήξει σαν «όλες αυτές που παίζουν τα δελτία» όπως της έλεγε χαρακτηριστικά. Μάλιστα όπως κατήγγειλε η γυναίκα επιχείρησε να την πνίξει με τα χέρια του και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ανηλίκου γιου τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα γύρισε από τη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και είδε τον σύζυγο να κάνει κάποιες εργασίες. Κουρασμένη πήγε στο δωμάτιο της να ξαπλώσει, τότε εκείνος φέρεται να σχολίασε το γεγονός ότι ήταν κακοδιάθετη και ξεκίνησε να την βρίζει χυδαία. Η γυναίκα προσπάθησε να αποφύγει το επεισόδιο όμως εκείνος την πλησίασε και άρχισε να την βρίζει ακόμα πιο άσχημα ενώ άρχισε να την χτυπά ανελέητα, όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς.

«Του έλεγα να σταματήσει να με βρίζει και να σεβαστεί το παιδί. Εκείνος τίποτα. Χτυπούσε το κεφάλι μου στην πόρτα, μου έριξε κουτουλιά και έβαλε και τα χέρια του στο λαιμό μου. Μ 'αρέσει που δεν αναπνέεις μου έλεγε. Τώρα ήρθε το τέλος σου...»

Το παιδί δεν μπορούσε να αντιδράσει, δεν μπορούσε να πιστέψει τι έβλεπε με την μητέρα του να συνεχίζει λέγοντας στους αστυνομικούς πως κατάφερε να γλιτώσει όταν βρήκε ένα παπούτσι της κόρης της με τακούνι και του το πέταξε.

Ο άνδρας την εγκατέλειψε αβοήθητη στο σπίτι και όπως καταγγέλλει η γυναίκα πήγε να.... φάει σε ταβέρνα (!) σα να μην είχε συμβεί τίποτα απολύτως.

Το θύμα όταν βρήκε τη δύναμη, κατάφερε να σηκωθεί από το πάτωμα που την είχε ρίξει ο σύζυγος της και οδηγώντας πήγε μόνη της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ ανάφερε στους γιατρούς ότι έπεσε από τη σκάλα, όμως ένας γιατρός αντιλήφθηκε ότι είχε πάνω της σημάδια κακοποίησης και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Θέλεις τα σημαντικότερα νέα της ημέρας στο e-mail σου;

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο και πήραν κατάθεση από την γυναίκα όπως και από τον 14χρονο γιο της που ήταν αυτόπτης μάρτυρας ενώ πήγε αυτοβούλως στο τμήμα ο σύζυγος της ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν σήκωσε χέρι πάνω της και ότι την έσπρωξε και έπεσε πάνω στην πόρτα.

Ο άνδρας συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Μοιράσου το άρθρο!