Λήμνος

17/06/2024 - 16:11

Επίσκεψη στελεχών της ΔΕΔΑΠΑΛ στη Λήμνο

Ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Λέσβου Γιώργος Αλεξίου, συνοδευμένος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Χρήστο Δαγιέλλη και τον περιβαλλοντικό σύμβουλο Κώστα Καλαμπάκα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Λήμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν και συζήτησαν με τους εκεί απασχολούμενους της ΔΕΔΑΠΑΛ. 

Παρουσία και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Λήμνου Ευάγγελου Χασάπη, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στην αποκατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων του ΦΟΔΣΑ – ΔΕΔΑΠΑΛ, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ανακύκλωσης,  όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή της σύγχρονης Μονάδας Κομποστοποίησης  (Μ.Ε.Β.Α).

dedapal

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Δήμαρχο Λήμνου κα Ελεωνόρα Γεώργα, με Αντιδημάρχους και αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου. Εκεί συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία της ΔΕΔΑΠΑΛ με το Δήμο Λήμνου, σχετικά με τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, καθώς και ο σχεδιασμός για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων. Τόσο η Δήμαρχος Λήμνου, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ, επεσήμαναν ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με σκοπό την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του Χ.Υ.Τ. Λήμνου.

Μοιράσου το άρθρο!