Λήμνος

06/07/2024 - 12:11

Είπε "ευχαριστώ" στο Νοσοκομείο στέλνοντας 25 πιτόγυρα!

Ασθενής έδειξε την ευγνωμοσύνη του στέλνοντας... 25 τυλιχτά στα επείγοντα νοσοκομείου Ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο έχοντας κοιλιακούς πόνους και οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό με επιτυχία

Αξιοσημείωτος ήταν ο τρόπος, με τον οποίο ένας άνδρας επέλεξε να πει ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στη Λήμνο, όπου χρειάστηκε να πάει, καθώς υπέφερε από κοιλιακούς πόνους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, ο άνδρας, βρέθηκε στην Λήμνο προσκεκλημένος σε γάμο και θα έμενε λίγες ημέρες ακόμα στο νησί.

Αλλά η ευχαρίστηση των διακοπών του διακόπηκε από έντονους κοιλιακούς πόνους, που τον οδήγησαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο νοσοκομείο, όπου και οι Εφημερεύοντες Γιατροί και Νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετώπισαν με επιτυχία το περιστατικό και μετά από λίγη ώρα ο άνδρας αποχώρησε για να επιστρέψει στο μέρος όπου διέμενε. 

Όμως, πριν επιστρέψει στο διαμέρισμα του για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία, έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε 25 πίτες με γύρο (τυλιχτά) στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους.

Μοιράσου το άρθρο!