Lifestyle

18/05/2024 - 07:12

Σήμερα βαφτίζει στον Άγιο Ραφαήλ στη Λέσβο τον γιο της η Μαρία Καρλάκη

Single mother ακόμη και στο προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της εμφανίζεται η Μαρία Καρλάκη. Ως γνωστόν, η δημοφιλής τραγουδίστρια μεγαλώνει μόνη της το πανέμορφο αγοράκι που απέκτησε εκτός γάμου τον περασμένο Νοέμβριο, με τον πατέρα του να είναι απών και από την πρόσκληση για το θρησκευτικό μυστήριο.

 

Τα βαφτίσια του μικρού θα τελεστούν σε στενό κύκλο σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, στις 17.00, στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, στη Μυτιλήνη, με τον νεοφώτιστο να παίρνει δύο ονόματα. Το ένα είναι Ραφαήλ, μια και η μητέρα του τον έχει τάξει, ενώ το δεύτερο το κρατάει για έκπληξη και θα το ακούσουν πρώτη φορά οι καλεσμένοι την ώρα του μυστηρίου. Ο γιος της Μαρίας Καρλάκη θα έχει τρεις νονούς, τους Νικόλα Ανδρέου, Αλεξάνδρα Γωγούση και Γεωργία Θεοδώρου, όλοι τους από τον στενό κύκλο της μητέρας του. Τόσο τα βαφτιστικά του μικρού όσο και το ρούχο που θα φορέσει η όμορφη μανούλα έχουν επιλεγεί από το Bridal Loft Athens της Φαίδρας Θεοδωρίδου.

Οσο για τη διακόσμηση, όπως είχε αναφέρει η Μαρία Καρλάκη σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, επιθυμία της είναι η βάφτιση του γιου της να είναι λιτή, καθώς σημασία για την ίδια έχει να εστιάσει όλος ο κόσμος στο σπουδαίο αυτό θρησκευτικό μυστήριο. Να θυμίσουμε ότι μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στο μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη «J2US», στον Alpha, εκτελώντας χρέη coach του ηθοποιού Γιάννη Καπετάνιου στο τραγούδι. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν ταιριάξει τόσο πολύ στη σκηνή, που σχεδόν κάθε τους εμφάνιση γινόταν viral στα social media.

https://www.espressonews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!