Κοινωνία

04/03/2014 - 08:54

Θα δικαστούν επιτέλους οι επίδοξοι δολοφόνοι των ζώων στη Λέσβο;

Στις 20 Αυγούστου 2013, ένας γνωστός και ευυπόληπτος πολίτης της Μυτιλήνης πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο σκυλιά με το αεροβόλο όπλο του. Ένα αδέσποτο που βρισκόταν στο δρόμο και ένα δεσποζόμενο που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, με “δικαιολογία” τα γαβγίσματα τους (πεντάλεπτης (το πολύ) διάρκειας).
 

Έγιναν όλες οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες, κινητοποιήθηκε η αστυνομία, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ορίστηκε δικάσιμος για την 25 Αυγούστου 2013 (λόγω αυτοφώρου) . Στο μεταξύ, η υπόθεση αναβλήθηκε ήδη ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ και η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου σκυλιού είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών, και αναγκάζεται να μετακινείται κάθε λίγο και λιγάκι στη Μυτιλήνη χωρίς αποτέλεσμα και με συνεχή οικονομική επιβάρυνσή του λόγω των συνεχών αναβολών.
 
Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης, όπως και κάθε φιλόζωος πολίτης της χώρας, περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδίκαση της υπόθεσης την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014. Θεωρούμε ότι τέσσερις αναβολές είναι υπέρ-αρκετές: ήρθε επιτέλους η ώρα να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Μοιράσου το άρθρο!