Κοινωνία

19/07/2023 - 17:39

Η απόλυτη ντροπή στην Μυτιλήνη! Έκαναν το sea track παιχνίδι και... χάλασε!

Δημοσιεύουμε την παρακάτω επώνυμη καταγγελία (τα στοιχεία στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου). Καταγγελία που αν μη τι άλλο μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει!

Πριν δυο μερες 17/7/2023 ΠΑΡΑΛΙΑ “Β’ ΚΑΝΤΙΝΑ” ΚΡΑΤΗΓΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ξεκινώ την μερα μου με πρωινο ξυπνημα 7.30 . φοραω το μαγιο μου , περνω το σακιδιο κανω κρυο ντουζ και τσουλαω 1 χιλιομετρο για να φτασω στην δευτερη καντινα. Διοτι τα αυτοκινητα τρεχουν σαν δαιμονισμένα οσο περνα η ωρα ..Φοβαμαι … (είναι το οριο ταχυτητας ανω των 100?)

Εκει εχουν φτιαξει το sea track το μηχανημα που θα με βαλει στην θαλασσα ανθρωπινα ..χωρις να αγωνίζομαι με τα χωματα της παραλιας για να κανω μπανιο!

Σημερα φοβηθηκα ,διοτι η ραγα που είναι πανω η καρεκλα για να με βαλει στην αγαπημενη μου θαλασσα ,εχει στραβωσει ..!! Με κινδυνο να αναποδογυρίσει!! Οπως με ειπε ο κυριος Παναγιωτης, πατανε τα παιδια , πανω στην ραγα και το χρησιμοποιούν για βατήρα !!

Αναρωτιεμαι αν καποιος δεν εχει το προβλημα δεν είναι δικο του ??? Να αποτρέψει και να εξηγησει στα παιδια του πως αυτό το μηχανημα δεν είναι για διασκεδαση.. Είναι εργαλειο που εξυπηρετει αποκλειστικα ΑΜΕΑ ……..!!! --

Σημερα .. 19/7/2023 Σήμερα ,εφτασα στον προορισμό μου για μπανιο αλλα απογοητευτικά, ο κυριος Παναγιώτης μου ειπε , πως το μηχάνημα δεν δουλεύει , αναλυτικά .. Ότι η μπαταρία δεν φορτίζει και η ράγα παραμένει στραβή … αρα δώρο άδωρο. Το πρόβλημα μου γινετε μεγαλυτερο ,διοτι επειδη δεν οδηγω , θα πρεπει να παρω ταξι (ταριφα 30 πανε ελα) για να παω στην Πλαζ Τσαμακια που εχει εκει ακομα ένα sea track. Το οποιο είναι σε κακίστη κατάσταση ,(το ειχα δοκιμασει πριν λιγες μερες).

Να είναι καλα ο ναυαγοσώστης το παλικάρι που με βοηθησε! Δεν προκειτε να ξανα παω , η ασφαλεια της σωματικης μου υγειας είναι ποιο σημαντική απ το να κολυμπησω …ας συρθω όπως παλια με ασφαλεια..ισως καπου να βρω παραλια προσβασιμη??

Μοιράσου το άρθρο!