Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη της Αναστασίας Δαούση - Σάββατο 29 Μαρτίου
Το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2025, από τις 10:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, στη μνήμη της Αναστασίας Δαούση.
Η δράση αυτή διοργανώνεται από τους φίλους και συγγενείς της Αναστασίας Δαούση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης (Σ.Ε.Α.Μ). Στόχος της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανεκτίμητη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς κάθε μονάδα αίματος μπορεί να σώσει ζωές. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι υγιείς, ηλικίας 18-65 ετών, και να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους.
Η Αναστασία Δαούση ήταν ενεργό μέλος της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Λέσβου. Ως κτηνίατρος και ενεργό μέλος της κοινωνίας, είχε έντονη παρουσία στα κοινά, ενώ διετέλεσε Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο (30/03/2024)
