Ελλάδα

08/09/2023 - 13:24

Θρήνος στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη - Κατέρρευσαν οι συγγενείς του

Θρήνος έχει σκεπάσει τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου στις 12 το μεσημέρι έγινε η κηδεία του  36χρονου Αντώνη Καργιώτη, που έχασε άδικα τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

 

 

Η σορός του έφτασε στην Κρήτη το πρωί με το πλοίο της γραμμής, ενώ στις 11 το πρωί το λευκό φέρετρο μεταφέρθηκε στoν ναό της Ευαγγελίστριας για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

κηδεια αντωνη

Η κηδεία του Αντώνη δημοσία δαπάνη ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη του και όλο το χωριό δίνει το παρών για να αποχαιρετήσουν το δικό τους παιδί...

κηδεία

 

κηδεια αντωνη

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν ο αδερφός του 36χρονου μόλις μπήκε στο ναό, λύγισε μπροστά στη θέα του νεκρού Αντώνη ενώ και ο κουνιάδος του δεν άντεξε και λιποθύμησε

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και οι άνδρες  μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα λιποθυμικό επεισόδιο είχε και μια αδερφή του αδικοχαμένου άνδρα, η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

antonis-5

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στο θάνατό τουζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο εφημέριος του ναού π. Γιώργης Τζάβλας μίλησε στο Creta24 για τον Αντώνη που «μεγάλωσε στα σκαλιά της εκκλησίας».

«Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι. Είναι πνευματικό μου παιδί, μεγάλωσε εδώ στη γειτονιά μας. Κάθε μέρα σχεδόν συναντιόμασταν, κάθε μέρα μας καλωσόριζε και τον καλωσορίζαμε. Μου έλεγε «γειά σου πάτερ», ανέφερε συγκινημένος.

Συντετριμμένη εμφανίστηκε σε συνέντευξή της και η αδερφή του 36χρονου Αντώνη, τονίζοντας ότι αυτό που θέλει είναι οι υπαίτιοι «να σαπίσουν στη φυλακή».

Η κυρία Ειρήνη Καργιώτη όπως και οι φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου Αντώνη απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται για αυτή την τραγωδία-δολοφονία. Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε τον αδερφό της ως έναν άνθρωπο χαμογελαστό, αισιόδοξο, επίμονο και εργατικό, που στεκόταν πάντα στο πλευρό της οικογένειάς του, ώστε να μη λείψει τίποτα σε κανέναν.

Με φωτογραφίες και πληροφορίες από τα τοπικά μέσα creta24cretalive.grcretapost.gr

Μοιράσου το άρθρο!