Ελλάδα

09/01/2024 - 20:57

"Τετάρτη πρωί θα έκανε έκτρωση" αναφέρει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Γεωργίας

Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος του άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο 39χρονος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος: «Δευτέρα βράδυ φέρεται να είχε τελεστεί η πράξη, Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από τη Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύησή της... μετά από πιέσεις της οικογένειάς της. Η επιθυμία, πολύ έντονη, του εντολέως μου ήταν να μη διακόψει αυτήν την κύηση, γιατί ήθελε να αποκτήσει παιδιά και οικογένεια, να αποκτήσει έναν σύντροφο» είπε ο δικηγόρος.

Ο κ. Παπαδόπουλος μάλιστα επιχείρησε να προβεί σε λεπτομέρειες και στην ψυχολογικήκατάσταση του θύματος, σχετικά με την κύηση:«Η θέση του είναι ότι η ίδια πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει αυτή η κύηση, πράγμα το οποίο αυτός διακαώς επιθυμούσε και τελικώς η ίδια, αφού αμφιταλαντεύτηκε και προβληματίστηκε και πιέστηκε, στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει την προτροπή της οικογένειάς της και να διακόψει την κύηση, για το οποίο είχε δώσει ραντεβού για το πρωί της Τετάρτης, δηλαδή της μεθεπόμενης ημέρας από το περιστατικό».

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

«Ο φίλος του 41χρονου έκανε προφανώς τη δολοφονία»

Σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο δικηγόρος είπε ότι ο σύντροφος της 41χρονης «λέει ότι την πράξη την έκανε προφανέστατα ο άλλος, ο οποίος δίνει και όλες τις πληροφορίες πολύ αναλυτικά, και λέει πράγματα που μόνον ο δράστης θα μπορεί να γνώριζε».

 

-----

Διαβάστε:

 

Η 41χρονη Γεωργία με τον σύντροφο της λίγο πριν τη δολοφονία (βίντεο ντοκουμένντο)

 

Δολοφονία Γεωργίας : Τηv μαχαίρωσε τρεις φορές στον λαιμό – Τι «έδειξε» η νεκροτομή

Τι λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου για τη δολοφονία της εγκύου- «Ήξερα ότι θα κάνει κακό, ήξερα ότι αυτός την έφαγε»

 

Ενέδρα έστησαν στη Γεωργία Μουράτη από τη Λέσβο ο σύντροφός της και ο φίλος του - Την έδεσαν με χειροπέδες πριν τη μαχαιρώσουν

«Την έδεσαν χειροπόδαρα και την μαχαίρωσαν πάνω στο κρεβάτι» - Οι τελευταίες στιγμές της 41χρονης εγκύου

«Τη σκότωσε, τη βάλαμε σε μπαούλο και την πετάξαμε»

Βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί - Δολοφονήθηκε!

Μοιράσου το άρθρο!