Ελλάδα

13/07/2024 - 12:08

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τη νέα γυναικοκτονία

Σε σοκ είναι η Αμφιλοχία μετά τη νέα γυναικοκτονία, ενώ στη δημοσιότητα ήρθαν και περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος μετά την πράξη, αυτοκτόνησε.

 

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία μάλιστα είχαν καταγγελθεί μέχρι και πριν από δύο μέρες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του panic button.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

 

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια  αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το χρονικό της νέα γυναικοκτονίας

Όλα συνέβησαν τις πρωινές ώρες σήμερα. Ο 42χρονος σύζυγος τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα την 37χρονη γυναίκα του και στην συνέχεια ‘έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου στις 4 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Την στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της, πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον "ουρανό" του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί, ενώ την συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν την γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Μοιράσου το άρθρο!