Ελλάδα

18/07/2022 - 13:57

Σοκαριστικό τροχαίο - 15χρονος οδηγός έκανε όπισθεν στην Εθνική - Νεκρή η 16χρονη αδελφή του & ένας 17χρονος

Ένας 15χρονος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που έκανε όπισθεν στον ΣΕΑ Σπαθοβουνίου στην Εθνική οδό Κορίνθου - Τριπόλεως, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν στην ίδια κατεύθυνση και να βρουν τραγικό θάνατο μια 16χρονη και ένας 18χρονος.

 

 

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από την Αστυνομία, στο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στο Σπαθοβούνι, οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ένας 15χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο ένα όχημα που οδηγούσε ο 15χρονος, επέβαιναν η 16χρονη αδερφή του από την Κόρινθο, που έχασε επί τόπου τη ζωή της, ένας 18χρονος από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, που επίσης έχασε τη ζωή του, καθώς και ένας ακόμη 18χρονος. Η 16χρονη και ο 18χρονος κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου.

Στο άλλο όχημα επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος, μαζί με τον 15χρονο και τον 18χρονο που ήταν στο άλλο όχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:35 τα ξημερώματα στο 95,4 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Τριπόλεως στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Μοιράσου το άρθρο!