Ελλάδα

20/10/2023 - 16:12

Ραγδαίες εξελίξεις- Η πρώτη διαγραφή με υπογραφή Κασσελάκη

Διαγράφεται ο Στέφανος Τζουμάκας. Τι ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε τη διαγραφή του έτερου συνυποψηφίου του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Τζουμάκα.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια ανάρτηση, κάνει λόγο πως ο «κ.Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω».

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με την κίνησή του αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει σαφές μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση, μετά τις φωνές αμφισβήτησης που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, όπως για παράδειγμα από στελέχη της «Ομπρέλας».

 

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε - Το παιδί δεν κάνει



Νωρίτερα σήμερα, σφοδρότατη επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Στέφανος Τζουμάκας, αμφισβητώντας ευθέως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και την ικανότητά του να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νικηφόρο πορεία.

«Αυτός δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, το παιδί δεν κάνει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το άρθρο!