Ελλάδα

25/06/2023 - 22:37

Πανηγυρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη φυλακή για τους «Σπαρτιάτες»

«Νενικήκαμεν», αναφώνησε από τη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενος στην είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο και πρωτοφανή πανωλεθρία του συστήματος εξουσίας.

«Τελικά το σύστημα ηττήθηκε κατά κράτος, απέτυχε να απαγορεύσει το πηγαίο αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για μία ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση. Έγινε ήδη το πρώτο βήμα για την καθιέρωση μιας κραταιάς Εθνικής παράταξης στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως συμβαίνει σήμερα στα πιο σοβαρά Ευρωπαϊκά κράτη» τόνισε.
 

«Ο αγώνας αυτός και η υπερήφανη νίκη της 25ης Ιουνίου αποτελεί κτήμα όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων, των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που λοιδορήθηκαν, τέθηκαν στο περιθώριο και απώλεσαν το ιερό δικαίωμα της ελεύθερης ψήφου κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση», επισήμανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο μήνυμά του στο Twitter.

«Έπειτα από τέσσερα πέτρινα χρόνια σε φυλακές υψίστης ασφαλείας αισθάνομαι και εγώ την ίδια μοιραία κόπωση, την ίδια απερίγραπτη εξάντληση με τον ημεροδρόμο του Μαραθώνα. Είμαι και εγώ έτοιμος να καταρρεύσω, αλλά θα παραμείνω όρθιος, θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου και θα επανέλθω στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, ενισχυμένος και αναβαθμισμένος» πρόσθεσε.

α

Μοιράσου το άρθρο!