Ελλάδα

08/07/2024 - 15:56

Μαζί με κάθε παιδί γεννιέται η ελπίδα για το μέλλον

Το  Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος, με την πολύτιμη στήριξη της ΒΙΑΝΕΞ, στέκεται για μια ακόμη φορά δίπλα στην ελληνική κοινωνία. Με αφορμή τον εορτασμό των 100 ετών δημιουργικής πορείας και προσφοράς του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ενισχύονται οικονομικά οι ελληνικές οικογένειες σε ακριτικές περιοχές στη γέννηση του τρίτου τους και πλέον παιδιού.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει στόχο να συμβάλλει στη μείωση της υπογεννητικότητας αλλά και την ευρύτερη συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία, σηματοδοτώντας έτσι την ελληνική τους ταυτότητα και ενδυναμώνοντας τον θεσμό της οικογένειας.

Παράλληλα, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, θα διανεμηθούν κατά το σχολικό έτος 2024-2025, σε όλους τους μαθητές της πρώτης τάξης των δημοτικών σχολείων της χώρας, ελληνικές σημαίες, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο, το αίσθημα της υπερηφάνειας για την πατρίδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους δικαιούχους αλλά και για την υποβολή αίτησης μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.pavlosgiannakopoulosfoundation.gr/aitisi-enisxisis-ellinikis-oikogeneias


δ

Μοιράσου το άρθρο!