Ελλάδα

28/06/2024 - 19:59

Κεραυνός σκότωσε 13χρονο κορίτσι μπροστά στην οικογένειά του - Τι λεει ο πατέρας του παιδιού

ΔΕΗ

Τραγωδία συνέβη στη Χαλκιδική, καθώς κεραυνός σκότωσε 13χρονο κορίτσι μπροστά στην οικογένειά του.

Το τραγικό γεγονός συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6/24) στην παραλία του Ποσειδίου, στη Χαλκιδική.

Ο κεραυνός χτύπησε το κορίτσι την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα μαζί με τους γονείς του!

Όλα αυτά στην παραλία του Ποσειδίου, στη Χαλκιδική όπου η οικογένεια είχε πάει για να κάνει το μπάνιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κεραυνός τραυμάτισε την 13χρονη αλλά και την μητέρα της. Η μητέρα τραυματίστηκε ελαφρά. Δυστυχώς το κορίτσι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του.

 

 

 

update

«Βρισκόμασταν οικογενειακά στην παραλία. Βγήκαμε από τη θάλασσα και είχε ψιλόβροχο εκείνη τη στιγμή. Έπεσε και ένας κεραυνός μπροστά μας» περιγράφει στο newsit.gr ο πατέρας της 13χρονης που έχασε τη ζωή της από κεραυνό στη Χαλκιδική.

Η οικογένεια από τα Νέα Μουδανιά, πήγε για μπάνιο στην παραλία του Ποσειδίου, στη Χαλκιδική χωρίς να μπορεί να φανταστεί την τραγωδία που θα ακολουθούσε, με το 13χρονο κορίτσι να αφήνει την τελευταία πνοή του χτυπημένο από κεραυνό.

«Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη, η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Είχαμε προλάβει ήδη να βγούμε στην ακρογιαλιά. Είχαμε βγει από τη θάλασσα. Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν ξανασηκώθηκε» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού.

«Δεν είχε περάσει πολλή ώρα που είχε ξεκινήσει η καταιγίδα. Βγήκαμε από τη θάλασσα για να πάμε κάπου να προστατευτούμε. Είχαν περάσει 5-10 λεπτά που είχαμε βγει έξω και τότε χτύπησε ο κεραυνός. Στην ακρογιαλιά έπεσε. Ο κεραυνός που έσκασε την βρήκε πίσω τη γυναίκα μου και έπεσε κάτω και αυτή, όμως είναι καλά. Ήρθαν διασώστες να βοηθήσουν, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν» περιγράφει ο πατέρας της 13χρονης.

«Είμαι πολύ πικραμένη, είμαι σοκαρισμένη, δεν έχω λόγια. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Πήγα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρειάς και το είδα και δεν ξέρω τι να πω. Οι γιατροί έκαναν ο,τι μπορούσαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μέχρι και οι γιατροί έκλαιγαν με αυτό που έγινε» είπε νωρίτερα στο newsit.gr η Αναστασια Χαλκιά, δήμαρχος Κασσάνδρας.

Μοιράσου το άρθρο!