Ελλάδα

16/03/2023 - 05:00

Ανήλικη κατήγγειλε πως έμεινε έγκυος από τον βιαστή της - Ζητάει εξέταση DNA ο κατηγορούμενος

Μία πολύ σοβαρή υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού εξετάζουν οι εισαγγελικές Αρχές της Λαμίας, με την ανήλικη κοπέλα μάλιστα, να αναφέρει πως μετά την πράξη έμεινε έγκυος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η ανήλικη κοπέλα, που τότε δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της, κατήγγειλε τον βιασμό της στην περιοχή του Κάστρου από 18χρονο τότε, ο οποίος μάλιστα- σύμφωνα με τα λεγόμενά της- τής έδωσε να πιει αναισθητικό προκειμένου να ολοκληρώσει τις πράξεις του.

Η καταγγελία από τη νεαρή μαθήτρια έγινε όταν συνειδητοποίησε ότι είναι 5,5 μηνών έγκυος!

Ενώπιον του Ανακριτή ωστόσο ο κατηγορούμενος, που είναι σήμερα 20 ετών, καθώς το καταγγελλόμενο συμβάν προσδιορίζεται τον Οκτώβριο του 2021, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή που δεν έχει να κάνει με βιασμό.

Ζήτησε μάλιστα να υποβληθεί και σε εξέταση DNA ώστε να αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με το μωρό της κοπέλας. Υποστηρίζει ότι συνευρέθηκαν μία και μοναδική φορά σε άλλη ημερομηνία από αυτή που παρουσιάζει η κοπέλα (και ταιριάζει με την εγκυμοσύνη) κι αυτό έγινε με τη θέλησή της, σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και όχι στο Κάστρο.

Μετά την απολογία του το μεσημέρι της Τρίτης (14/3/23), ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Μοιράσου το άρθρο!