Ελλάδα

28/10/2024 - 13:05

28η Οκτωβρίου: Ο 80χρονος μαθητής Γυμνασίου που παρέλασε ως σημαιοφόρος

Επέστρεψε στα θρανία σε ηλικία 80 ετών, ο κ. Βασίλης Παναγιωταρόπουλος, και συμμετέχει στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, ως σημαιοφόρος.

«Είναι άριστος μαθητής, επιμελέστατος, συνεπέστατος και παράδειγμα προς όλους μας και κυρίως για τη νεολαία. Είναι ένα μήνυμα για τα νέα παιδιά, ότι στη ζωή βάζουμε στόχους, τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε», σημείωσε με τη σειρά της, η διευθύντρια του 2ου Εσπερινού, Ευαγγελία Πατεράκη.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, τόνισε πως επέστρεψε στα θρανία, αφού συνταξιοδοτήθηκε γιατί:«Δεν μπόρεσα να πάω σχολείο όταν έπρεπε και αποφάσισα όταν βγήκα στη σύνταξη να το κάνω». Κρατά επάξια τη σημαία σήμερα αφού είναι και καλός μαθητής αν και δυσκολεύεται λίγο στα αρχαία. Η κυρία Πατεράκη διευθύντρια του σχολείου λέει για εκείνον:«Είναι άριστος μαθητής επιμελέστατος, συνεπέστατος. Παράδειγμα προς όλους μας και κυριως για τη νεολαία. Είναι ένα μήνυμα για τα νέα παιδιά ότι στη ζωή βάζουμε στόχους , τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε».

Μοιράσου το άρθρο!