Αθλητικά

05/06/2024 - 21:42

Μια τεράστια αγκαλιά με πολύ αγάπη από την οικογένεια του ΝΟΜ στην Ζωή και την Μηλένα

Μια τεράστια αγκαλιά με πολύ αγάπη από την οικογένεια του ΝΟΜ στην Ζωή και την Μηλένα

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την Ζωή Φιτσιου και την Μηλένα Κοντού στο νησί μας, στις λίγες μέρες ξεκούρασης που είχε το πρόγραμμά τους. Σε ατμόσφαιρά έντονης συγκίνησης και αναγνώρισης για αυτό που έκαναν, που μοιάζει να μην το έχουν συνειδητοποιήσει ούτε οι ίδιες. Ευχές και θετική ενέργεια από όλους για την συνέχεια, για το πολυπόθητο πλέον μετάλλιο στους Ολυμπιακούς!

Διότι αυτά τα κορίτσια δεν σταματούν να ονειρεύονται και μαζί τους, όλοι εμείς!

Το κλίμα στον ΝΟΜ ήταν πρωτόγνωρο:

 - Με παρουσία δημοσιογράφων οι οποίοι με τις ερωτήσεις και το ρεπορτάζ τους ανέδειξαν το μέγεθος των επιτευγμάτων, την πορεία και τις προσδοκίες των αθλητριών μας. 

- Με την επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης στις εγκαταστάσεις του Ομίλου κατά την διάρκεια προπόνησης όπου μίλησε με αθλητές, προπονητές, παράγοντες. Μια επίσκεψη του κ. Χριστόφα ανθρώπινη, με ενδιαφέρον και αναγνώριση για τα επιτεύγματα των αθλητριών αλλά και του ΝΟΜ. Μια ηθική υποστήριξη από τον θεσμό του Δημάρχου όπως αξίζει δίκαια σε έναν σύλλογο όπως ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης σε μια ιστορική στιγμή της διαδρομής του, της συμμετοχής αθλήτριάς του σε Ολυμπιακούς αγώνες!

φφ

- Με την αναγνώριση των αθλητριών, αλλά και τον ΝΟΜ, του έργου του Ομοσπονδιακού προπονητή Gianni Postiglione, ο οποίος μαζί με την διοίκηση τη Ελληνικής Ομοσπονδίας έχουν κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο στερέωμα στο άθλημα της κωπηλασίας.

 - Με την συγκινητική επίσκεψη της ιστορικής πρωταθλήτριάς μας Ρούλας Βαμβακίτου στις εγκαταστάσεις μας και τις ευχές της στα κορίτσια. εεεε - Με την προπόνηση της Ζωής και της Μηλένας μαζί με τα παιδιά και του Αθλητές του Ομίλου.

εδ

 - Με την προσευχή στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ αλλά και την ανανέωση του τάματος. 

-Με την αυθόρμητη κίνηση του Μαρσέλου Ψωμά, παλαίμαχου αθλητή του Ομίλου ο οποίος θέλησε να κάνει ένα σημαντικό προσωπικό δώρο στην Ζωή όπως έκανε και στην Μηλένα πριν από λίγους μήνες.

φ

Όλα έγιναν όπως έπρεπε, γέμισαν οι μπαταρίες αυτών των κοριτσιών στις 2 μοναδικές μέρες ξεκούρασης που είχαν πριν την τελική ευθεία της μεγάλης προετοιμασίας τους για την ανώτατη διάκριση στον Αθλητισμό.

Προσωπικά ευχαριστώ για όλα, την Ζωή και την Μηλένα, τον Αρίστο, τους γονείς Προκόπη και Ρένα, το ΔΣ του ΝΟΜ και όλους όσους μας συμπαραστέκονται και βιώνουν μαζί μας αυτή την προσπάθεια… Συνεχίζουμε!

 

Τάσος Μπαλής Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!