Αθλητικά

23/08/2024 - 23:05

Χρυσό ξανά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το χρυσό κορίτσι της Λέσβου

Ανίκητες Ευαγγελία Αναστασιάδου και Μηλένα Κοντού υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους και κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 και συγκεκριμένα στον Καναδά αφήνοντας σε μεγάλη απόσταση την δεύτερη βάρκα της Ιταλίας.

 

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης κ. Τάσος Μπαλής αναφέρει:

ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!!!

Το κορυφαίο διπλό ελαφρών βαρών Κ23 στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια με παγκόσμιο ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη χρονια!

Συνέπεια, διάρκεια, στοχοπροσήλωση!!!

Μια Εθνική ομάδα με ελιτ αθλητές παγκόσμιου επιπέδου και με την Μηλενα μας να πρωταγωνιστεί μαζί με όλη την ομάδα!

Μεγάλη περηφάνια και πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνικη Κωπηλατικη Ομοσπονδια τον ομοσπονδιακό προπονητή και όλους τους Αθλητές για την πραγματικά συγκλονιστική παρουσία!

 

---

update ανακοίνωση από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συγχαίρει για μια ακόμη φορά την Μυτιληνια Ολυμπιονίκη Μηλένα Κοντού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καναδά μαζί με την συναθλητριά της  Ευαγγελία Αναστασιαδου. Η Λέσβος και το Βόρειο Αιγαίο είναι περήφανοι για το "χρυσό" κορίτσι της κωπηλασίας και η Περιφέρεια θα την υποδεχτεί όπως της αρμόζει στις 9 Σεπτεμβρίου.

 

Δειτε εδώ βίντεο

Ο Εθνικός ύμνος προς τιμήν της Ευαγγελίας Αναστασιαδου και της Μιλένας Κοντού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τελικό του διπλού σκιφ Ελ βαρών Κ23 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καναδά. Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες έφτασαν στο χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά το 2023 στο Πλόβντιβ Συγχαρητήρια κορίτσια !!!

Μοιράσου το άρθρο!