Skip to main content
|

Αυτή τη φορά δεν κάνει λάθος η Μίλαν, φαρμάκι η Μπριζ

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Χρόνος ανάγνωσης :
1'

Μια εβδομάδα μετά και επιστρέφουμε πάλι σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ! Όλα τα βλέμματα και οι προβολείς πέφτουν πάνω στους επαναληπτικούς των πλέι οφ, με την ένταση και το σασπένς να παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Διαβάστε στη συνέχεια αναλυτικά το κουπόνι και δείτε ποια χινάρια σήμερα έχουμε ξεχωρίσει.

851. Μίλαν – Φέγενορντ (22:00)

Την έπαθε η Μίλαν στο πρώτο ματς και γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Ρότερνταμ από τη Φέγενορντ. Στο πρωτάθλημα υποδέχθηκε τη Βερόνα και νίκησε με 1-0. Η Φέγενορντ δράμα ξανά στο πρωτάθλημα. 0-0 στην έδρα της Μπρέντα και οι απώλειες είναι μεγάλες. Συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό, αλλά και με πάρα πολλές απουσίες. Αυτή τη φορά η Μίλαν δεν πρέπει να κάνει λάθη. Η Φέγενορντ είναι ταλαιπωρημένη, παίζει στα όρια και δύσκολα θα αντέξει. 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

905. Αταλάντα - Κλαμπ Μπριζ  (22:00)

Την πάτησε -άσχημα ή όχι- θα φανεί στο τέλος, η Αταλάντα στο πρώτο ματς και είδε την Κλαμπ Μπριζ να την κερδίζει με 2-1. Στο πρωτάθλημα έπαιξε με αλλαγές απέναντι στην Κάλιαρι και κόλλησε στο 0-0. Γκέλα στο πρωτάθλημα και για την Κλαμπ Μπριζ, καθώς έμεινε στο 2-2 ενάντια στη Σιντ Τρούιντεν. Αναμένεται χορταστικό παιχνίδι που θα έχει φάσεις και γκολ. Η Κλαμπ Μπριζ φαρμάκι στην κόντρα επίθεση, η Αταλάντα ποιοτική μεσοεπιθετικά, επιλογή το combo G/G & Over 2.5 στο  2.12.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ 

SHARE

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις