Αθλητικά

05/08/2024 - 13:44

Από 7 χρονών είχε στόχο το χρυσό κορίτσι της Μυτιλήνης - Τι λένε οι γονείς της

Γονείς Μηλένας Κοντού για την κατάκτηση του χάλκινου στην κωπηλασία: Η στοχοπροσήλωση, η προσπάθεια και η δικαίωση

Πολύ περήφανοι είναι οι γονείς της Ολυμπιονίκη Μηλένας Κοντού, της πιο νεαρής αθλήτριας των Ολυμπιακών Αγώνων, που χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο στην κωπηλασία, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Σύμφωνα με τον κ. Προκόπη Κοντό, πατέρα της Μηλένας, ο αθλητισμός είναι η ζωή της κόρης του, η οποία ξεκίνησε από μικρούλα να ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα. Όπως είπε, ήταν μόλις 7 χρονών όταν ξεκίνησε, είχε φοβερή στοχοπροσήλωση, ενώ παράλληλα ήταν καλή και στα μαθήματά της και έδειξε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

” Δεν σκέφτεται να κάνει κάποια μεταγραφή, γιατί από εδώ ξεκίνησε, από αυτό το νησί, και βλέπει την στήριξη του συλλόγου… βλέπουμε την κόρη μας να μεταπηδάει πολύ γρήγορα από το ένα στάδιο στο άλλο… όταν πέσει ξέρει να ξανασηκώνεται”, ανέφερε.

Όπως τόνισε συγκινημένη η μητέρα της Ολυμπιονίκη, κα Ρένα Αίνιζλη, “ζήσαμε από κοντά τον παλμό, την αγωνία, αλλά η κατάκτηση του χάλκινου ήταν το κεράσι στην τούρτα, μία πολύ γευστική τούρτα, δεν σταματήσαμε ποτέ να την στηρίζουμε, κατάφερε να κάνει τα παντά δυνατά”, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ/ ρεπορτάζ Αναστασία Σπυριδάκη

 

Μοιράσου το άρθρο!