Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/09/2024 - 18:28

Αίμα στους δρόμους της Λέσβου - 3 τροχαία ατυχήματα με δίκυκλα, 3 τραυματίες

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (13-09-2024), σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από αλλοδαπή (27χρονη) και δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ημεδαπός (28χρονος), ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

-----

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (14-09-2024), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό (34χρονος) και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή (34χρονη), ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

---

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (15-09-2024), σε οδικό δίκτυο στη Μήθυμνα της Λέσβου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από αλλοδαπό (58χρονος), εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού.

Τα αίτια και οι συνθήκες  των παραπάνω ατυχημάτων  διερευνώνται.

 

Μοιράσου το άρθρο!