Υγεία

07/07/2024 - 22:28

Ρουσφέτια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης - Τι αναφέρει το Νέο Όραμα Υγειονομικών

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση το Νέο Όραμα Υγειονομικών

NέοOραμαYγειονομικών

Ο διοικητής των ρουσφετιών

 Κατά την πενταετή θητεία του διοικητή του νοσοκομείου συχνά έχουμε αναφερθεί στα ρουσφέτια  που πραγματοποιεί, πότε μετακινήσεις σε κέντρα υγείας, πότε αλλαγές σε τμήματά νοσηλευτών, πότε μετατάξεις από την νοσηλευτική προς τη διοικητική υπηρεσία.

    Αυτή τη φορά όμως το τερμάτισε. Ένα μήνα μόλις μετά το πέρας των εκλογών για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των εργαζομένων και άρχισε να πραγματοποιεί τις προεκλογικές υποσχέσεις που μοιράστηκαν αφειδώς.

     Με  υπογραφή του μετακινείται  άντρας συνάδελφος από την ψυχιατρική κλινική και αντικαθίσταται  με  γυναίκα.

  • Και οι δύο συνάδελφοι που έκαναν την αμοιβαία μετακίνηση κατέβηκαν με το εν λόγω ψηφοδέλτιο και είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για αυτή την αλλαγή.
  • Η ψυχιατρική χρειάζεται κατά κύριο λόγω άντρες λόγω της φύσης της κλινικής. Σχετικές αναφορές έχουν γίνει από την προηγούμενη προϊσταμένη, από τον τωρινό προϊστάμενο καθώς και από την γιατρό του τμήματος.
  • Οι δυο συνάδελφοι που μετακινήθηκαν είναι υπάλληλοι 6-8 ετών ενώ εκκρεμούν αιτήσεις αρχαιοτέρων συναδέλφων και για αρκετό χρονικό διάστημα. 

Ο διοικητής λοιπόν με τις προσωπικές επιλογές του, επεμβαίνει άμεσα και στα συνδικαλιστικά όργανα του νοσοκομείου στηρίζοντας πλήρως και ικανοποιώντας αιτήματα του ψηφοδελτίου της νέας δημοκρατίας.

 

Το μήνυμα εστάλη,

θέλετε να βολευτείτε ξέρετε το δρόμο

Μοιράσου το άρθρο!