Υγεία

05/09/2024 - 11:00

Tο πιο χαλαρό και... πιο όμορφο φεστιβάλ της Λέσβου! Από 5 έως 8 Σεπτεμβρίου

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Για έκτη χρονιά φέτος, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου, ένα τετραήμερο φεστιβάλ γεμάτο δράσεις, σε 3 σημεία στο νησί - σε Μόλυβο, Πέτρα και Μυτιλήνη, από 5 έως 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου έχει στόχο την προβολή της Λέσβου και παράλληλα την προώθηση της έννοιας του well-being - να “υπάρχεις” σε αυτή τη ζωή καλά.  H πανέμορφη και ενεργειακά μοναδική Λέσβος, είναι ένας τόπος που σας καλεί να τον ανακαλύψετε και να βρείτε τα εργαλεία για έμπνευση, παρακίνηση και θετική αλλαγή στη ζωή σας. Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, ένα νησί με πλούσια φύση, γεμάτο αντιθέσεις αλλά και μοναδική ενέργεια, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει με καθοδηγητές και δασκάλους από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.  

Πάρτε μέρος και ανακαλύψτε τρόπους να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας - σώμα και πνεύμα. Ένα φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας, μια ευκαιρία να γυμναστείτε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, καθώς και να γνωρίσετε νέους τρόπους εκγύμνασης.

 Όσοι βρεθούν στο νησί το τετραήμερο αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριότητες όπως Yoga, Tai Chi, Mindfulness με άλογα, μουσικοθεραπεία με θιβετιανά μπολ, χοροθεραπεία, Face Yoga, Aerial Yoga και πολλά άλλα.

Δείτε το πρόγραμμα εδω

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις, τα μαθήματα, και τους δασκάλους στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.euphoria-lesvos.com.

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας διαδικτυακά στο https://shop.theotheraegean.com/euphoria-2024/ καθώς και πριν την έναρξη της κάθε δράσης στην είσοδο. Διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε δράση καθώς και ημερήσιο εισιτήριο, εισιτήριο σαββατοκύριακου και τετραήμερο Φεστιβάλ για όλες τις δράσεις.

Για τυχόν ερωτήματα αναφορικά με τα εισιτήρια και τις δράσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου στο τηλ. 2253071990.

Το 6o Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και έχει την οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.

Χρυσός Χορηγός Mythical Coast

Αργυρός Χορηγός CONGAS BEACH BAR

Ειδικός Χορηγός Therma Spa Mytilini

Χορηγός BIRDS BAY SEASIDE HOMES

 

Επίσης, το φεστιβάλ στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς, χορηγούς και υποστηρικτές.

Μοιράσου το άρθρο!