Υγεία

05/08/2024 - 08:53

Το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Αντίσσης είναι μία τεράστια υποβάθμιση του βιωτικού επιπέδου ζωής

Ανακοίνωση για το επικείμενο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Αντίσσης.

 

Έχουμε πληροφορηθεί εδώ και μέρες ότι λόγω υποστελέχωσης το Κέντρο Υγείας Αντίσσης θα λειτουργεί μόνο τις πρωινές ώρες. Η χρόνια υποστελέχωση, η αδιαφορία και οι περικοπές στον κλάδο της υγείας έχουν ως αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας Αντίσσης να οδεύει προς κλείσιμο. Πρόκειται για μία μακροχρόνια συνειδητή πολιτική προσπάθεια διάλυσης της Δημόσιας Υγείας προς όφελος των ιδιωτών και των εταιριών, της οποίας απλώς τα αποτελέσματα βλέπουμε σιγά σιγά και στα χωριά μας.

Η υγεία πρέπει να είναι αγαθό και όχι προϊόν γιατί μόνο έτσι μπορούν να έχουν όλοι οι άνθρωποι πρόσβαση στην περίθαλψη ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.

Το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Αντίσσης είναι μία τεράστια υποβάθμιση του βιωτικού επιπέδου ζωής των κατοίκων των χωριών της Δυτικής Λέσβου.

Δηλώνουμε την απόλυτη στήριξη μας στους ήρωες υγειονομικούς και το λοιπό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αντίσσης που φροντίζουν μέσα σε αυτές τις άθλιες από το κράτος συνθήκες χιλιάδες κόσμου στην Δυτική Λέσβο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλούμε όλους τους συλλόγους της Δυτικής Λέσβου να πάρουν θέση.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΣΗΣ!

 

Πρωτοβουλία Ερεσού - Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Μοιράσου το άρθρο!