Υγεία

15/10/2024 - 11:07

Γιορτή του εθελοντισμού στην περιοχή Ευεργέτουλα 

Η εθελοντική αιμοδοσία σίγουρα δεν είναι μία απλή υπόθεση.  Από τη σύλληψη της ιδέας, μέχρι την οργάνωση της δράσης και την υλοποίηση αυτής, απαιτείται πολύς χρόνος, πολύς κόπος και σίγουρα πολλά χέρια. Xέρια που ανήκουν σε διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικές ιδέες, διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετικό υπόβαθρο ζωής, που όμως έχουν ένα κοινό στόχο: να εξυπηρετήσουν το κοινό καλό και τον συνάνθρωπο ο οποίος παλεύει για τη ζωή του, όποιος και αν είναι αυτός. 

Η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσα του πολύκεντρου Ιππείου, την 28η Σεπτεμβρίου, απέδειξε άλλη μία φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα.  

aimodosia

Στον απόηχο λοιπόν αυτής της δράσης θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν ευχαριστούσαμε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς που ανταποκριθήκατε για άλλη μία φορά στο κάλεσμα μας.  

-Τους τουλάχιστον 70 ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν, τους 56 που τελικά αιμοδότησαν, όλους αυτούς που εργάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη δράση μας αυτή. 

-Τους ανθρώπους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας για να γιορτάσουν μαζί μας τον 14ο χρόνο λειτουργίας του συλλόγου μας. 

-Τις έμπειρες νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας. 

-Όλους εκείνους που προσέφεραν αυτά τα υπέροχα εδέσματα για να κεράσουμε τους ανθρώπους που βρέθηκαν να γιορτάσουν μαζί μας. 

 

Όλοι εμείς συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο που ξεκινήσαμε 14 χρόνια πριν, και σας περιμένουμε να ξανανταμώσουμε στην επόμενη αιμοδοσία μας.  Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας.  

Μοιράσου το άρθρο!