Υγεία

10/09/2024 - 13:26

908 στεφανιογραφίες, 210 αγγειοπλαστικές - Εντυπωσιακός απολογισμός του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου στη Μυτιλήνη

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνη κ. Καμπούρης αναφέρει:

Σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 και ολοκληρώνοντας ένα κύκλο τριών χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του αιμοδυναμικού εργαστήριου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παραθέσουμε τα ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα των συνολικών επεμβάσεων που ολοκληρωθήκαν με επιτυχία (μηδενικά ποσοστά θανάτων) και συνολικά αναλύονται ως εξής:

908 στεφανιογραφιες

210 αγγειοπλαστικες ,

4 περικαρδιοκεντησεις,

15 πρωτογενείς αγγειοπλαστικές, και

30 επεμβάσεις αγγειοχειρουργικής φύσης.

Από την ανάλυση των στοιχείων διαπιστώνετε ότι παρουσιάσθηκε αύξηση 15% την 3η χρονιά σε σχέση με την δεύτερη των κατοίκων του νησιού μας που υποβλήθηκαν σε στεφανιογραφικό έλεγχο και μια εκρηκτική αύξηση της τάξης του 100% στη διενέργεια αγγειοπλαστικών!

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, με τον αδιάκοπο αγώνα όλων των εργαζόμενων που υπηρετούν το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο, και έτσι δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες παροχής υπηρεσιών Υγείας στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα ,που όλοι θέλουμε στο ακριτικό νησί μας!

Σε αυτό τον αγώνα θα ήθελα να σταθώ φέτος και να μνημονεύσω ότι κατά τη διάρκεια της τριετούς λειτουργίας χάσαμε από καρδιαγγειακά αίτια τον ΔΝΤΗ της καρδιολογικής κλινικής ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΛΥΣΑΝΔΡΟΥ ενώ ένα ακόμα μέλος της ομάδας του αιμοδυναμικού υπέστη καρδιαγγειακό επεισόδιο το οποίο ευτυχώς αντιμετωπίστηκε με πλήρη επιτυχία.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και την ευγνωμοσύνη μου σε όλη την ομάδα και σγκεκριμένα στους :

-ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

-ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

-ΠΑΤΣΕΛΛΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

-ΙΝΤΖΙΡΤΖΗΣ ΙΓΝΆΤΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ

-ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ

με επικεφαλής τον στρατιωτικό επεμβατικό ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ

Αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ΜΙΛΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και με την επίβλεψη του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Κ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σε άριστη συνεργασία με την καρδιολογική κλινική και τη Στεφανιαία Μονάδα έχουν δημιουργήσει αυτό το στολίδι για το νησί μας .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τον υψηλό επαγγελματισμό τους και την προσφορά τους στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας που συμβάλετε πέραν της μείωση της ταλαιπωρίας και τη εξάλειψης της οικονομικής επιβάρυνσης από την μετακίνηση των ασθενών εκτός Λέσβου αλλά και στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας και σιγουριάς στον πληθυσμό του νησιού μας!

Μοιράσου το άρθρο!