Υγεία

06/09/2024 - 09:00

2ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το 2ο Φεστιβάλ Προαγωγής Ψυχικής Υγείας θα πραγματοποιηθεί 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου από τον Ψυχιατρικό Τομέα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

 

 

  Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει του κατοίκους του νησιού μας ότι για δεύτερη χρονιά ο Ψυχιατρικός Τομέας  του Γ. Ν. Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» διοργανώνει  Φεστιβάλ με τίπλο:

 «Τελεστήριο Ελελεύ : η Συνύπαρξη ως αρχή και τέλος του Ορθού Λόγου»  στις  6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024.

      Το Φεστιβάλ  έχει ως σκοπό να δείξει  ότι η συνύπαρξη αποτελεί το μόνο τρόπο διαβίωσης στο πολυσύνθετο κοινωνικό σύνολο της σύγχρονης εποχής. 

Οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις αφορούν Ομιλίες, Θεραπευτικά και Καλλιτεχνικά δρώμενα. Συγκεκριμένα αφορούν: Έκθεση Φωτογραφίας επωφελούμενων της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Νήσων (Κ.Ε.Δ.Ν.) Λέσβου,  διακόσμηση - ζωγραφική του εξωτερικού χώρου στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. Μυτιλήνης  με συμμετοχή Καλλιτεχνών στο πλαίσιο Αrt Τherapy, συλλογικά παιχνίδια, συνεδρίες σωματικής κίνησης και συγκινησιακής κινητοποίησης, ανοικτές ομάδες ψυχοθεραπείας εντός και εκτός του Νοσοκομειακού χώρου, διαδραστικές εισηγήσεις, αφήγηση παραμυθιού, θεραπευτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, θεραπευτικό περίπατο στο Κάστρο της Μυτιλήνης, ομιλίες για τη Συμπερίληψη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Κάστρο της Μυτιλήνης και σε άλλους εξωτερικούς χώρους. Όλες τις ημέρες θα υπάρχει ομάδα δημιουργικής απασχόλησης για τα συμμετέχοντα παιδιά.

        Τέλος, θα υπάρχει νοηματική διερμηνεία σε επιλεγμένες δράσεις, όπως επίσης και διερμηνεία σε Farsi και Αραβικά. 

        Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά στο email: elelef@vostanio.gov.gr και στα στα τηλέφωνα του Γραφείου Ψυχολόγων  2251351185 &2251351184 μετά τις 12.00 ημέρες γραφείου. 

 

Από το Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

 

Το πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας.

δε

ε

ε

δ

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Πρόγραμμα_1.pdf 2.84 MB

Μοιράσου το άρθρο!