Ρεπορτάζ Αγοράς

23/08/2024 - 18:33

Ο τρύγος στον βιολογικό αμπελώνα του Οινοφόρου - Μετά τον Καρυώνα συνέχεια σε Ανεμώτια, Άγρα, Πολιχνίτο

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη μιας ακόμη παραγωγικής χρονιάς στον βιολογικό αμπελώνα του Οινοφόρου στον Καρυώνα.

Η φετινή συγκομιδή ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ η διαδικασία οινοποίησης εξελίσσεται με τη παρουσία στελεχών της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης Π.Ε. Λέσβου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την παράδοση.

Από τα σταφύλια του συγκεκριμένου βιολογικού αμπελώνα του Καριώνα,  εξαιρετικής ποιότητας και ικανοποιητικής για την φετινή χρονιά  ποσότητας θα παραχθεί το βιολογικό Δάφνις & Χλόη λευκό.

Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας την συγκομιδή από τους βιολογικούς αμπελώνες του Μεγαλοχωρίου. Από τα σταφύλια του εν λόγω αμπελώνα, μοναδικά στην γεύση και στο άρωμα,  θα παραχθεί το βιολογικό Δάφνις & Χλόη κόκκινο.

Την επόμενη εβδομάδα η διαδικασία θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στους αμπελώνες των ιδιωτών παραγωγών στην Ανεμώτια, στην Άγρα και στον Πολιχνίτο. Από τα σταφύλια αυτά θα παραχθούν τα κρασιά Μάκαρα και Κλεοπάτρα.

 Ευχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδιο δημιουργικό ζήλο και την επόμενη χρονιά, με στόχο την παραγωγή εξαιρετικών βιολογικών κρασιών που τιμούν τη γη μας και την ιστορία της.

 

Δειτε φωτογραφικό υλικό

Μοιράσου το άρθρο!