Ρεπορτάζ Αγοράς

07/08/2024 - 09:59

Αποκλειστική συνεργασία της Π. Αρβανίτης ΑΕΕ με την Deli printers

Η Μεγαλύτερη Έκθεση στα Εκτυπωτικά & Μετεκτυπωτικά Μηχανήματα. Είμαστε δίπλα στον πελάτη πριν και μετά την πώληση!

Η Π. Αρβανίτης ΑΕΕ  μας ενημερώνει:

Η καινούρια σελίδα της εταιρείας μας ανοίγει με νέα αποκλειστική συνεργασία στο χώρο της εκτύπωσης με την κορυφαία σε Ευρώπη και Ασία εταιρεία της Deli printers.

Η Deli Printers καλύπτει συνολικά 19 κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εκτυπωτές και πολυμηχανήματα κορυφαίας ποιότητας για επαγγελματικό αποτέλεσμα ακόμα και στο γραφείο σας καθώς και καταστροφείς αυτόματης τροφοδοσίας.

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι παρέχουμε λύσεις για την εκτύπωση με laser εκτυπωτή αλλά και με τεχνολογία Eco ink Tank για 7.000 αντίγραφα με τη μέγιστη κάλυψη. Χάρη στην πολυετή συνεργασία μας με τον ιταλικό οίκο της Kobra, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα καταστροφέων για επιχειρήσεις, γραφεία ακόμα και για οικιακή χρήση. Συνεχώς εμπλουτίζουμε τα προϊόντα μας στην πλαστικοποίηση, με νέα υλικά πλήρως ανακυκλώσιμα, επανεκτυπώσιμα τα οποία είναι απολύτως ασφαλή ακόμη και τη συσκευασία τροφίμων, καθώς και με σύγχρονους πλαστικοποιητές διφύλλου της SkyDsB για διαστάσεις έως Α3+.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι ανάγκες βιβλιοδεσίας προοδευτικά αυξάνονται, η Arvanitishop IKE με μακρά παράδοση στο χώρο της βιβλιοδεσίας σας προτείνει νέες τεχνικές μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται, κλασικό μεταλλικό σπιράλ κορυφαίας ποιότητας, μοντέρνου σχεδιασμού σπιράλ coil καθώς επίσης και βιβλιοδεσίας εξωφύλλου με μεταλλική ράχη.

Αφοσιωμένοι μέσα στα χρόνια στην κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας, εισάγοντας καινοτόμες λύσεις και προϊόντα για εργασίες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε!

 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα

www.arvanitishop.gr 

Μοιράσου το άρθρο!