Ρεπορτάζ Αγοράς

02/07/2024 - 15:52

130 Χρόνια Ιστορίας σε μια συλλεκτική φιάλη 
1894-2024

Με μια συλλεκτική φιάλη διακοσμημένη με εικόνες που θυμίζουν τις ωραιότερες αναμνήσεις που έχουμε ζήσει παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, γιορτάζει φέτος το Ούζο Πλωμαρίου τα 130 χρόνια ιστορίας και παράδοσής του.   

Πρόκειται για μια συσκευασία που ειδικά φέτος κυκλοφορεί εκτός από λευκό και σε γαλάζιο χρώμα που είναι και το αντιπροσωπευτικό χρώμα του Ούζου Πλωμαρίου από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του αποδεικνύοντας έτσι ότι  όσα χρόνια και αν περάσουν  μένει πιστό στην ιστορία και την κληρονομιά του.  

Το γαλάζιο άλλωστε είναι το  χρώμα που φέρει στο θυρεό του και είναι σήμα κατατεθέν του,  και κυριολεκτικά και μεταφορικά. 

 Στο κομψό μπουκάλι  απεικονίζονται οι ηλιόλουστες ημέρες που απολαύσαμε πίνοντας ένα δροσερό Ούζο Πλωμαρίου και  όσα μοιραστήκαμε με φίλους όλα αυτά τα χρόνια. Οι αναμνήσεις έχουν αποτυπωθεί με χειροποίητο τρόπο με τη μορφή σκίτσου κρατώντας μέσα τους την αυθεντικότητα της στιγμής. Δεν μπορείς παρά να ταξιδέψεις στον χρόνο βλέποντας τη φετινή συλλεκτική φιάλη αφού παρατηρώντας την, στο μυαλό σου έρχονται εικόνες από το νησί…Τότε που απολάμβανες το ηλιοβασίλεμα πίνοντας το δροσερό σου Πλωμάρι αλλά και εκείνα τα μεσημεριανά τσουγκρίσματα  με την παρέα στο παραδοσιακό μπλε τραπεζάκι, τα τραγούδια, οι  χοροί και τα γέλια που κάνουν τόσο ξεχωριστά τα καλοκαίρια μας.  

Η ξεχωριστή αυτή φιάλη έρχεται να μας θυμίσει ότι σ’ αυτή τη διαδρομή των 130 χρόνων το αγαπημένο μας ούζο ήταν πάντα πρωταγωνιστής με την αυθεντική του γεύση και αποτελούσε την απόλυτη απόλαυση. Η συλλεκτική συσκευασία κυκλοφορεί σε premium κάβες και στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών.

 

 

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. 

Μοιράσου το άρθρο!