Πολιτισμός

29/07/2024 - 21:45

Τρίτη 30 Ιουλίου στις 21:00, η προγραμματισμένη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης θα μεταφερθεί στο Κάστρο της Μυτιλήνης

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 30 Ιουλίου στις 21:00, θα μεταφερθεί στο Κάστρο της Μυτιλήνης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια ποικιλία μουσικών συνθέσεων, παρουσιάζοντας το ταλέντο και την αφοσίωση των μαθητών μας στη μουσική τέχνη.

Το πρόγραμμα θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, από κλασική μουσική έως σύγχρονες συνθέσεις, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πρόοδο και την εξέλιξη των μαθητών μας, και αυτή η συναυλία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε το έργο τους και την καλλιτεχνική τους έκφραση.

 Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα στο μαγευτικό περιβάλλον του Κάστρου Μυτιλήνης.

Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα τοποθεσία θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους και θα συμβάλλει στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Μοιράσου το άρθρο!