Πολιτισμός

16/09/2024 - 13:13

Ποιά είναι η Miss Monique

Ποια είναι η Miss Monique; Εξερευνήστε την καριέρα και την επιτυχία της DJ

Κάποτε μια τοπική διασημότητα, η Miss Monique είναι τώρα μια κορυφαία καλλιτέχνης EDM που λατρεύεται και επαινείται σε όλο τον κόσμο. Γνωρίστε την κορυφαία DJ και μάθετε πού μπορείτε να την δείτε να εμφανίζεται, διαβάζοντας παρακάτω.

Βιογραφικό Καλλιτέχνη

Η μελλοντική λαμπερή μορφή της ηλεκτρονικής μουσικής γεννήθηκε στην Κιρόβοχραντ, μια μικρή πόλη στην Ουκρανία, στις 5 Μαΐου 1992. Αργότερα, η οικογένεια της Olesia Arkusha, το πραγματικό όνομα της καλλιτέχνιδας, μετακόμισε στο Κίεβο.

Στην πρωτεύουσα της χώρας, η Olesia ξεκίνησε την καριέρα της ως DJ και έγινε γνωστή ως Miss Monique. Επέλεξε τον δρόμο της techno με μια μελωδική αίσθηση, συνδυασμένη με progressive house.

Η Miss Monique έγινε γρήγορα αγαπητή στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής και σημαντικός παίκτης στη σκηνή της EDM στην Ανατολική Ευρώπη. Και όταν μετακόμισε στο διαδίκτυο, η φήμη και η δημοτικότητά της έγιναν παγκόσμιες.

φ

 

Με τη ζωντανή μετάδοση των σετ της στο YouTube κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Olesia κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων με τα ζωηρά και ενθαρρυντικά κομμάτια της, που παράγονται και εκτελούνται στο υψηλότερο επίπεδο δεξιοτεχνίας.

Δεν είναι περίεργο που ακολούθησε μια πληθώρα εμφανίσεων, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μαζί τους ήρθαν συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς EDM, τραγουδιστές και δισκογραφικές εταιρείες.

Η εμπνευσμένη DJ ίδρυσε τη δική της δισκογραφική εταιρεία progressive house, τη Siona Records, το 2019. Από τότε, η εταιρεία προωθεί πολλά υποσχόμενα ταλέντα τόσο στη χώρα καταγωγής της Olesia όσο και διεθνώς.

 

 Σήμερα, η Miss Monique είναι καλλιτέχνης με υπογραφή στη WME, με πολλές τακτικές περιοδείες και κυκλοφορίες.

Η Miss Monique με τους αριθμούς

Η τεράστια επιτυχία της Miss Monique στη παγκόσμια σκηνή της EDM και η μεγάλη εκτίμηση του κοινού έχουν ξεκάθαρες αριθμητικές εκφράσεις. Εδώ είναι μερικοί από αυτούς τους εντυπωσιακούς αριθμούς:

 

  • 100+ εκδηλώσεις που επισκέφθηκε το 2022.
  • 4.500 εισιτήρια πουλήθηκαν στην τελευταία εμφάνιση στη Ροζάριο.
  • 790.000+ ακολούθους στο Instagram.
  • 1.000.000+ ακροατές μηνιαίως στο Spotify.
  • 1.000.000 μηνιαίες προβολές του MiMo Podcast 042.
  • 1.000.000+ συνδρομητές στο YouTube.
  • 20.000.000+ προβολές του Siona Records 3rd Anniversary @ Ibiza Mix.
  • 250.000.000+ συνολικές προβολές στο YouTube.


 

Που μπορείτε να την δείτε;

Η Λισαβόνα είναι η τρέχουσα, αν και προσωρινή, βάση της DJ, καθώς αναγκάστηκε να φύγει από την Ουκρανία. Ενώ παραμένει ένα εντυπωσιακό φαινόμενο στο διαδίκτυο, η Miss Monique περιοδεύει πολύ. Έτσι, εκτός από την παρακολούθηση της DJ σε πλατφόρμες βίντεο streaming, μπορείτε να δείτε τις ζωντανές της εμφανίσεις.

Η ανεβαστική Ουκρανή ηλεκτρονική καλλιτέχνης έχει την ικανότητα να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και να ενθουσιάζει κάθε κοινό, είτε σε ένα μικρό nightclub είτε σε έναν τεράστιο υπαίθριο χώρο.

Η πιο επαινεμένη γυναίκα DJ της progressive house στην Ευρώπη παίζει τα υψηλής ενέργειας σετ της ζωντανά εντός της ηπείρου και πέρα από αυτήν. Ακολουθούν μερικοί μόνο από τους προορισμούς της περιοδείας της για το 2024:

 

  • Ιταλία
  •  Γερμανία
  •  Γαλλία
  •  Ισπανία
  •  Ολλανδία
  •  Καναδάς
  •  ΗΠΑ
  •  Ιαπωνία
  • Ινδονησία

 

Εμφάνιση της DJ στο BEONIX

 

Εμφάνιση της DJ στο BEONIX

Η μουσική της house καλλιτέχνιδας, αιθέριη και αναζωογονητική ταυτόχρονα, χρησιμεύει ως η τέλεια μουσική υπόκρουση για μια γλυκιά απόδραση από τις δυσκολίες της ζωής σε έναν κόσμο απόλυτης ευτυχίας.

Η μεταφορά θα γίνει πραγματικότητα αυτόν τον Σεπτέμβριο στο BEONIX, όπου η DJ Miss Monique  θα βρεθεί πίσω από τα decks για να βυθίσει τους παρευρισκόμενους σε μια ατμόσφαιρα αγάπης, ελευθερίας και ευτυχίας.

Όπως και οι προηγούμενες εκπληκτικές εκδόσεις, η επερχόμενη εκδήλωση ηλεκτρονικής dance μουσικής σκοπεύει να σας βγάλει από τη μονοτονία της ζωής με μια πρωτοφανή εμπειρία φεστιβάλ.

2

Ένα νέο μουσικό κεφάλαιο του BEONIX υπόσχεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, χάρη στη λαμπερή lineup. Εκτός από τα πνευματικά αναστατωτικά κομμάτια της Miss Monique, θα ακούσετε σετ από 50 κορυφαίους DJs.


Το BEONIX σας προσκαλεί να κάνετε τη γλυκιά σας απόδραση στο μαγευτικό νησί της Κύπρου από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Η γιορτή της EDM θα πραγματοποιηθεί στον χώρο ETKO στη Λεμεσό.

Μοιράσου το άρθρο!