Πολιτισμός

07/06/2024 - 14:36

Κατερίνα Λιόλιου και Θοδωρής Φέρρης έρχονται στο Κτήμα Οινοφόρος - Μοναδικές καλοκαιρινές μουσικές βραδιές

Κατερίνα Λιόλιου - Σάββατο 20 Ιουλίου Θοδωρής Φέρρης - Σάββατο 3 Αυγούστου

Σπουδαία ονόματα της μουσικής σκηνής θα γεμίσουν με νότες τις καλοκαιρινές νύχτες στο Κτήμα Οινοφόρος.

Καλοκαιρινές μουσικές βραδιές με καλλιτέχνες για όλα τα γούστα.

Συνεχίζουμε δυναμικά και ανακοινώνουμε:

 

δ

  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ – Σάββατο 20 Ιουλίου

φγ

  • ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ – Σάββατο 3 Αυγούστου

 

  • Η εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς, ταλαντούχες, νέες τραγουδίστριες με διαρκή ανοδική πορεία. Έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη Eurovision to 2014.

 

Στο ενεργητικό της μετρά συνεργασίες με σπουδαίους ΈΛληνες τραγουδιστές όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Πάνος Κιάμος,  ο Νίκος Βέρτης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Σαμπάνης.

 Με τις προσωπικές της επιτυχίες όπως το «Νοικιάστηκε», «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», και «Τελικά Σου Έστειλα», μέχρι τα δημοφιλή τραγούδια «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου», και «Η Δική Μου Η Τρέλα», η Κατερίνα σφραγίζει την νυχτερινή διασκέδαση με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

 

  • Ο Θοδωρής Φέρρης, ο πιο  επιτυχημένος και  ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται στον Οινοφόρο για μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά γεμάτη έντονο συναίσθημα.

Η πρώτη μεγάλη συνεργασία ήρθε το 1998, όταν ο Θοδωρής Φέρρης ξεκίνησε να εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην Θεσσαλονίκη, συνεργασία η οποία κράτησε για 3 σεζόν. Πλέον, ανήκει στο δυναμικό της Heaven Music και ακολουθεί σπουδαία δισκογραφική πορεία η οποία συνδυάζεται με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε νυχτερινές πίστες και μπουζούκια της Αθήνας.

 

Ανακοινώσεις για το υπόλοιπο πρόγραμμα  του καλοκαιριού θα υπάρξουν σύντομα.

Μοιράσου το άρθρο!