Πολιτισμός

27/08/2024 - 21:00

Εκδήλωση στο Μουσείο Προσφυγικής Μνήμης 1922

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εκδήλωση (26-8-2024) στον αύλειο χώρο του «Μουσείου Προσφυγικής Μνήμης 1922» με θέμα το «τότε και το τώρα της Ακαδημίας των Κυδωνιών», από την κ. Ειρήνη Βεκρή καθώς και η παρουσίαση του νέου βιβλίου της «Η ρυζόπιτα – 10 χρόνια στη Νέα Ιωνία».

   Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστασία Αντωνέλλη, οι αντιδήμαρχοι οικονομικών και παιδείας κ. Παναγιώτης Καρέκος και Ελευθέριος Κοτσώνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικής προστασίας του Δήμου κ. Νικόλαος Σπανός, από την Λεσβιακή Παροικία η κ. Καίτη Μεσηνέζη και οι Θεόδωρος και Σταύρος Πλατσής, καθώς και αρκετοί συμπολίτες μας.

   Το βιβλίο παρουσίασαν, η φιλόλογος κ. Μιμίκα Θεοδωρίδου-Διαμαντίδη, η αρχαιολόγος κ.. Κούλα Ρούγκου και ο προϊστάμενος της εφορείας αρχαιοτήτων Λέσβου κ. Παύλος Τριανταφυλλίδης.

   Την εκδήλωση προλόγισαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών κ. Δημήτρης Παπαχρυσός και η πρόεδρος του Συλλόγου Culture4all κ. Μαρία Μανώλα ενώ τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η δημοσιογράφος, θεατρολόγος και συγγραφέας κ. Νάσια Δαφιώτη.

Μοιράσου το άρθρο!