Πολιτισμός

19/08/2024 - 21:30

«Αυγουστιάτικη Φεγγαράδα» με μουσική στο Τσάμι Αγίου Στεφάνου στον Μανταμάδο

Με μεγάλη χαρά, ο Φυσιολατρικός, Ανθρωπιστικός Σύλλογος “Ηλιαχτίδα” ανακοινώνει την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση «Αυγουστιάτικη Φεγγαράδα», μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024, στις 21.30. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, το Τσάμι του Αγίου Στεφάνου στον Μανταμάδο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

 

Το κοινό θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα κάτω από το φως του φεγγαριού. Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, συνδυάζοντας την παραδοσιακή με τη σύγχρονη ελληνική μουσική δημιουργώντας μια ξεχωριστή γέφυρα μεταξύ των παλιών και νέων μελωδιών.

 

Μουσικοί Καλλιτέχνες:

Χαρά Κουτρολού: Θα μας ταξιδέψει με την αισθαντική φωνή της.

Γιάννης Βαφειώτης: Θα συνοδεύσει στο πιάνο, προσφέροντας αρμονία και ρυθμό.

Κώστας Τσιντζρής: Με το μπουζούκι και τη φωνή του, θα δώσει μια παραδοσιακή πινελιά στη βραδιά.

Η «Αυγουστιάτικη Φεγγαράδα» δεν είναι μια συναυλία· είναι μια πρόσκληση να μοιραστούμε τις ομορφιές της φύσης και της μουσικής, σε ένα βράδυ που υπόσχεται να μείνει αξέχαστο. Κάτω από το φως των κεριών και τη ζεστασιά της μουσικής, αυτή η βραδιά αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα και για συνάντηση με φίλους και αγαπημένους.

 

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μαγική νύχτα!

Είσοδος: Ελεύθερη

Μοιράσου το άρθρο!